Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posljednji ispraćaj

Obitelj i prijatelji oprostili se od Aldine Porić

aldina porić
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
1/12
26.03.2015.
u 17:34

Na pogrebu je bio i Aldinin dečko Antonio Pavlović, no kada je sahrana počela, odveli su ga

Obitelj i prijatelji oprostili su se od 18-godišnje Aldine Porić koja se utopila u rijeci Orljavi u Požegi. Aldina je danas pokopana na požeškom groblju, a na posljednji ispraćaj stiglo je dvjestotinjak ljudi. Na pogrebu je bio i Aldinin dečko Antonio Pavlović, no kada je sahrana počela, odveli su ga.

Policija je, podsjetimo, za Aldinom tragala šest dana nakon što je pala u rijeku kod brane u Požegi. Sedmi dan u rijeci je pronađeno njezino mrtvo tijelo.

Aldina se kobnoga dana našla na obali rijeke s dečkom Antonijem Pavlovićem. Oboje su pali u rijeku, Antonio je uspio isplivati, no nesretna Aldina se utopila.

>> U rijeci Orljavi pronađeno tijelo Aldine Porić!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije