Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
25.11.2014. u 14:00

Nekako se sve češće čini da s novinarima žele razgovarati još jedino drugi novinari

Premijer neće razgovarati s prosvjednicima iz Ine i Imunološkog zavoda. Šefovi Hrvatskog nogometnog saveza ne žele razgovarati s novinarima. Romina Knežić požalila se da se Novoj već treći dan ne odazivaju ni Davor Šuker ni resorni ministar Vedran Mornar. Hrvoje Krešić s RTL-a također je dobio i premijerovu i Mornarovu košaricu, a ni Ranko Ostojić nije želio govoriti. Hrvatskoj uživo nisu se odazvali ni Davor Šuker ni šef splitskog HDZ-a Petar Škorić, a iz Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta nije stigao ni odgovor, pa su Maji Sever preostale dvije sindikalke i novinar Indexa. Nekako se sve češće čini da s novinarima žele razgovarati još jedino drugi novinari.

U nedostatku boljeg sugovornika, Mislav Bago upitao je za komentar još jednom najavljenog negativnog BDP-a bivšeg neuspješnog ministra Ivana Šukera. Tko je još preostao hrvatskoj javnosti u ovoj eri nove hrvatske šutnje? Mornar je sam izjavio kako sport ne doživljava kao dio svog resora. Cirkus je toliki da već žalimo za Jovanovićem: on se barem svađao s Mamićem! Preostao nam je jedino "optimistični" Grčić, koji izgleda kao da je potrošio zalihe anestetika pa je pitanje dana kad će i on početi bježati od novinara. Pred kamere zato hoće Karamarko. Odjednom je otkrio da je od 17 članova Izvršnog odbora HNS-a 11 HDZ-ovaca pa je najavio kako će oni "dobiti nalog da se ti problemi saniraju". Sanacije? Programi? Mo'š mislit. Kad već narod ne dobiva odgovore, možda pomognu poskoci koje će, kako je očajavala, pred Vladu donijeti sindikalka iz Imunološkog Lidija Jagarinec. Bez protuotrova, ionako ga više ne proizvode.  

PLUS  

U Glasu domovine na HTV-u predstavljen je Štefan Geošić i njegovo kapitalno djelo na kojemu je radio 20 godina: prijevod Biblije na gradišćanskohrvatski jezik.  

MINUS  

Studio 4 objavio je razgovor s anonimnim navijačem koji je tvrdio da nije mogao na utakmicu Hajduk-Dinamo iako nije kažnjavan. Šteta što to nisu provjerili.

>> Hrvatska uživo pronašla novac za asistente djece s teškoćama

>> Mladi Jastreb zatražio pravdu za prisilno mobilizirane u JNA

Komentara 15

DU
Deleted user
15:08 25.11.2014.

To je zato sto mi u Hrvatskoj - osim casnih izuzetaka - nemamo vise nezavisnih novinara.

KL
kajima.lima.92
14:53 25.11.2014.

A i novinari bi se trebali zapitati zasto je to tako. Mozda zbog krive percepcije vijesti,lazi,i neskriveno podrzavanje komunizma u Hrvatskoj - mozda su to stvari zbog kojih jos jedino novinari mogu pricati sa novinarima.

KU
kublajkhan
15:32 25.11.2014.

Gospođa "novinar" koja je napisala ovaj članak, može se samo sramiti. Podrška huliganima i žal za jovanovićem? bljuf

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije