Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kuriozitet

Novost u Dubrovačkoj biskupiji: Mons. Uzinić ekonoma traži oglasom!

Mate Uzinić
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/5
30.03.2017.
u 15:40

Prijave su moguće isključivo elektroničkim putem i to najkasnije do 30. travnja.

Dubrovačka biskupija, nakon javne objave financijskih izvješća, oglasila se novim kuriozitetom i objavila javni oglas za mjesto ekonoma u biskupiji. 

"Radi se o vrlo odgovornom radnom mjestu koje uključuje poslove financijskog savjetovanja i upravljanja. Želja nam je ovim javnim oglasom da se prijave svi kandidati koji se svojim iskustvom i znanjem prepoznaju dorasli ovom poslu te bi se iskreno željeli svojim radom uključiti u poslanje Dubrovačke biskupije, u njenom što uspješnijem naviještanju Evanđelja i služenju ljudima", piše u oglasu, prvom takve vrste u našoj Crkvi.

Napominje se i da u slučaju da odabrani kandidat dolazi iz drugih dijelova Hrvatske, kandidatu i njegovoj obitelji, Dubrovačka biskupija osigurala bi smještaj za vrijeme trajanja radnog odnosa.  Prijave su moguće isključivo elektroničkim putem i to najkasnije do 30. travnja, a uvjeti i način prijave mogu se pogledati na OVOM linku. 

>>'Dijete nije tijelo žene, to je novo ljudsko biće. Okolina prisiljava žene napraviti nešto što nikad kao majke ne bi učinile'

>>Biskup Uzinić: Pozdrav 'Za dom spremni' nije ni dobar niti loš, ali...

>>Biskup Uzinić poslovao s dobiti

Komentara 3

Avatar Bruno
Bruno
20:44 30.03.2017.

Yuzinic.

Avatar neidemdalje
neidemdalje
08:02 31.03.2017.

A kad ja napišem da je crkva trgovačko društvo i da treba plaćati porez kao i svaka druga tvrtka onda me banaju...

MO
mobitel20
03:31 31.03.2017.

Pomodar koji jase na valu ultraliberalnih medija kojima se zeli svidjeti jednako kao i Francisko i npr.Obuljenka...Lose je to pastiru, lose...Ali i to ce proci..."Vrata paklena nece je nadvladati".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije