Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
proces se nastavlja

Šustar odlučio? Ovo su novi voditelji Povjerenstva za kurikularnu reformu

Dijana Vican Matko Glunčić
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/5
06.07.2016.
u 22:20

Također, prema neslužbenim informacijama, bivši voditelj ekspertne radne skupine Boris Jokić pristao je surađivati na projektu kurikularne reforme, što je i prije najavljivao.

Rektorica Sveučilišta u Zadru Dijana Vican i docent na zagrebačkom PMF-u Matko Glunčić bit će voditelji Povjerenstva za kurikularnu reformu.

Tako je, prema još neslužbenim informacijama odlučio tehnički ministar obrazovanja prof. Predrag Šustar. Prof. Vican bit će zadužena za društveno-humanističko, a docent Glunčić za tzv. STEM područje. Imena svih članova Povjerenstva još nisu definirana, ali trebali bi doći iz različitih ustanova - instituta, agencija i HGK.

Također, prema neslužbenim informacijama, bivši voditelj ekspertne radne skupine Boris Jokić pristao je surađivati na projektu kurikularne reforme, što je i prije najavljivao. 

>>Ured predsjednice: Kurikularna reforma mora se nastaviti

Komentara 28

MI
Mimizo
23:19 06.07.2016.

jokićevci na aparatima

HE
hellen3353
23:29 06.07.2016.

A sto reci, ako vam je stalo do nje, naprijed samo!

DD
dr dragon
22:31 06.07.2016.

Kakav Jokic ? Vanka sa ovim licemjernim pokvarenim necovjekom, Jokic nebi mogao Sustaru ni cipele cistiti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije