Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gradio se tri godine

Evo kada se otvara novi terminal Zračne luke Franjo Tuđman

Zračna luka Franjo Tuđman
Foto: Josip Škof/MZLZ
1/8
10.03.2017.
u 17:17

Svečanost će početi hrvatskom himnom koju će izvesti ansambl Lado, a završit će glazbenim programom i večerom

Novi putnički terminal Zračne luke Franjo Tuđman svečano će biti otvoren u utorak 21. ožujka. Iz Međunarodne zračne luke Zagreb (MZLZ), koncesionara na Plesu, ovih dana počeli su slati pozivnice na svečano otvorenje terminala vrijednog više od 300 milijuna eura koji se gradio tri godine.

Svečanost otvorenja počet će sljedeći utorak u 19 sati, a koncesionari obećavaju da će program biti raznolik i da će uzvanici moći uživati, kako navode u pozivnici, u pažljivo izabranim gastronomskim specijalitetima iz cijelog svijeta.

Predviđeno je da na početku programa ansambl Lado izvede hrvatsku himnu “Lijepa naša domovino”, nakon čega slijedi pozdravni govor. Uzvanicima će potom biti prikazan korporativni video, nakon kojeg su, prema programu, predviđeni govori VIP uzvanika. Rezanje vrpce planirano je za 19 sati i 40 minuta, a zatim slijedi plesni performans koreografkinje Larise Lipovac. Organizatori su nakon toga predvidjeli glazbeni program uz večeru i piće.

Otvaranje za promet novog terminala predviđeno je pak, prema dostupnim informacijama, sedam dana nakon svečanosti, dakle 28. ožujka.

>>Iz Zagreba će se izravno letjeti za Dubai: Otkrivamo cijenu karte!

>>Zračna luka Franjo Tuđman premala! Premalo stajanki za zrakoplove, izlaza manje nego na starom terminalu

>>Upitan datum otvorenja terminala Zračne luke Franjo Tuđman – otkriven sigurnosni problem!

Komentara 10

Avatar __MAX__
__MAX__
18:14 10.03.2017.

Mali aerodromcic ali velik trosak.

Avatar Milokliz
Milokliz
09:00 11.03.2017.

Stari naziv Pleso, novi naziv Bleso.

Avatar 456852
456852
17:53 10.03.2017.

odlicno !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije