Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Novi manevar srpskog premijera prema Hrvatskoj

naslovnica
Foto: VL
17.01.2017.
u 00:00

Srpski premijer Vučić najavljuje kako će, barem on to tako očekuje, imati priliku razgovarati s Plenkovićem u Davosu i na zasebnom, bilateralnom sastanku

Hrvatski i srpski premijeri Andrej Plenković i Aleksandar Vučić zajedno će se u petak pojaviti na jednoj od panel-diskusija uglednog Svjetskog ekonomskog foruma u švicarskom Davosu.

Društvo će im praviti još i ukrajinski predsjednik Petro Porošenko, austrijski ministar vanjskih poslova Sebastian Kurz i europski povjerenik Johannes Hahn, potvrđeno je Večernjem listu od dva različita izvora u Zagrebu i Bruxellesu.

Iz Beograda, srpski premijer Vučić najavljuje kako će, barem on to tako očekuje, imati priliku razgovarati s Plenkovićem u Davosu i na zasebnom, bilateralnom sastanku, prvom takvom koji bi bio licem u lice, no to (još) ne potvrđuju iz Banskih dvora.

>>Cijelu priču pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od utorka ili u našem e-izdanju

U današnjem broju donosimo i sljedeće teme:

>>Trump: EU će napustiti još neke zemlje

>>Uvodi se zabrana držanja peradi na otvorenom u cijeloj Hrvatskoj

>>Tko sebe dovede u opasnost, treba sa platiti račin HGSS-u

>>Nakon Kutine i Jasenovca HOS ploče postavlja Velikoj Gorici i Zagrebu

Foto: VLm

Komentara 17

LJ
Little John
00:00 17.01.2017.

A kako bi Vučić reagirao da Plenković doputuje u Davos u vlaku s natpisom Hrvatska do Drine?

KI
kinez14
06:23 17.01.2017.

Srbiju treba ignorirati dok s vlasti ne sjasu cetnici

Avatar alien79
alien79
00:54 17.01.2017.

Usminavi dolazi sa popisom kritika Plenkoviću??? Strava koja je to nadmenost i mitomanija. Sve osim Plenkovićeva hračka Usminavom po sred žvala je sramoćenje Hrvatske

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije