Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Došao je i taj dan

Novi i bolji 24sata.hr je pred vama, pogledajte što sve nudi

24sata relaunch
Foto: Promo foto
08.02.2016.
u 15:54

U 2016. godinu najposjećeniji news portal, 24sata.hr, ulazi u novom ruhu i postaje još bolji i moderniji.

Došao je i taj dan! Novi, bolji i moderniji 24sata.hr napokon je pred vama s novim funkcijama, ali uz korisnički doživljaj sličan onome na koji su čitatelji navikli i koji već dugi niz godina obilježava 24sata.hr

Čitanje je užitak uz ljepši dizajn

Portal 24sata.hr s vama je od 2005. godine, a nakon šest godina ponovno donosi novi dizajn. Nova naslovnica je preglednija i prozračnija. Fotografije u člancima su veće i atraktivnije, a videosadržaja od sada će biti još više. Ispod svakog članka, kao i do sada, prostor je za komentare čitatelja. Uz novi izgled Breaking Newsa na naslovnici, za sve najveće vijesti doznat ćete još brže. Poseban fokus stavljen je na interakciju s čitateljima i stoga je razvijen sustav notifikacija. Povežite se s ostalim čitateljima i komentatorima putem svog korisničkog profila. Na glavnoj naslovnici s desne strane prikazuje se notifikacijski pretinac koji u svakom trenutku donosi najbolje komentare s portala.

Uskoro i personalizirani sadržaj

Uskoro će svaki čitatelj 24sata.hr imati news portal po svojoj mjeri isticanjem tema koje ih najviše zanimaju. Big Data team naporno radi na tome. Time će portal 24sata.hr postati prvi u Hrvatskoj koji će čitateljima nuditi personalizirani sadržaj.

"24sata se ponovno redizajnira nakon šest godina. Bilo je i vrijeme. Dali smo sve od sebe. Radi se o najvećem i najkompleksnijem medijskom digitalnom proizvodu u Hrvatskoj koji su gradili vrhunski developeri Styrijina razvojnog tima. Kroz nekoliko dana očekujemo da ćemo posložiti sve 'kockice' na portalu pa molimo vjerne čitatelje za malo strpljenja. U tjednima koji dolaze vidjet ćete mnoge nove funkcionalnosti i iznenađenja koji olakšavaju i poboljšavaju korisničko iskustvo", ističe Hrvoje Dorešić, Product manager portala 24sata.hr.

Ovo su tek prvi koraci. Kroz 2016. godinu 24sata.hr nastavit će raditi na inovacijama za još bolje korisničko iskustvo.

Krenite u otkrivanje novog, boljeg i ljepšeg 24sata.hr.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije