Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
danas U VEČERNJEM

Novi feljton: Most - od ideje do izborne pobjede

naslovnica
Foto: Naslovnica
1/5
09.02.2016.
u 00:00

Od apolitičnosti studenta povijesti Nikole Grmoje do njegova aktivizma, ideje osnivanja Mosta, lansiranja Bože Petrova pa do velikog uspjeha na prošlim parlamentarnim izborima

Večernji list donosi priču o tome kako je nastao i razvijao se Most – od apolitičnosti studenta povijesti Nikole Grmoje do njegova aktivizma, ideje osnivanja Mosta, lansiranja Bože Petrova pa do velikog uspjeha na prošlim parlamentarnim izborima.

Sve je počelo kad su Grmoja i prijatelji osnovali udrugu Narenta i organizirali tribine kako bi u svojoj sredini pokrenuli promjene. Prvi veliki uspjeh ostvarili su kad su u Metković doveli svjetski poznatog katoličkog pisca Michaela O'Briena. Tad su shvatili da su sposobni za veće stvari.

Objavljujemo feljton o Mostu u pet nastavaka.

Prvu priču iz feljtona pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od utorka ili prelistajte u našem e-izdanju

>>Prijepori su toliki da će i HDZ i Most birati trenutak pogodan za prijevremene izbore

U današnjem broju donosimo i sljedeće teme:

>>150.000 Hrvata na štednji po milijun kuna i više, a 320.000 je blokirano

>>Predsjednica i premijer morali su se uskladiti u smjenjivanju Lozančića

>>Izvlačenje novca: Upitan transfer Matea Kovačića iz Intera u Real za 29 milijuna eura

Foto: Naslovnica

Komentara 28

ST
stefj
21:01 08.02.2016.

Ne znam, ako će Most biti ovako protiv svega, vrlo lako se može zaključiti da su postavljeni od nekih tajkuna koji su protiv bilo kakvih promjena. Sada stalno opstruiraju čak i kadroviranje, tako da se niti vlada ne može složiti do kraja... Ako se ovako nastavi još koji mjesec, bolje je da smo išli na izbore, nego da imamo još 4 izgubljene godine...

Avatar diana majhen
diana majhen
18:17 08.02.2016.

od kako su potonulil u anketama puna ih je i tv i svi mogući mediji. pametnom dosta.

BK
branko-kockica
18:11 08.02.2016.

Siguran sam da nećemo pročitati pravu istinu, a ta je da je Most čisti udbaški projekt u koji su navučeni uhljebi, naivci i bolesno ambiciozne kreature, i čije je osnivanje direktno naredio Josip Perković preko svog jarana Ante Nobila. Ili je valjda puka slučajnost da toliko Most upravo u udbaški kontroliranim medijima i emisijama dobila toliko prostora i toliko pozitivne reklame. :) Kaj ne? :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije