Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomoć siromašnima

Novčane naknade za kupnju drva za ogrjev isplaćene 191 obitelji

Ogrjev
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
30.09.2016.
u 18:28

Riječ je o potpori koju Grad Požega svake godine dodjeljuje samcima i kućanstvima, korisnicima zajamčene minimalne naknade, koji se griju na drva

Novčane naknade za kupnju ogrjeva iznosu od po 950 kuna isplaćene su jučer (petak) 191 socijalno ugroženoj obitelji s požeškog područja. Riječ je o potpori koju Grad Požega svake godine dodjeljuje samcima i kućanstvima, korisnicima zajamčene minimalne naknade, koji se griju na drva.

Iz gradskog je proračuna tako za ovu namjenu ukupno podijeljeno 181.450 kuna. - Vremena su teška i znam da nikome od vas nije lako, pogotovo onima koji su bolesni pa uz sve troškove imaju i dodatne troškove liječenja. Nadam se da će vam ova pomoć barem donekle koristiti – rekao je gradonačelnik Vedran Neferović okupljenim obiteljima.

>> Muzej brodskog Posavlja napokon će dobiti stalni izložbeni postav

>> Za 25 godina ruku je na sebe diglo čak 3.000 branitelja

Komentara 1

CH
Challenger
16:29 01.10.2016.

Mogli bi se i drugi gradovi ugledati na Požegu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije