Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUKA USKORO

Novak Srzić: Ozbiljno razmišljam da se kandidiram za gradonačelnicu Makarske

Hloverka Novak Srzić
Foto: Marin Tironi/Pixsell
1/5
08.12.2016.
u 21:20

'Ja već tamo neko vrijeme iznajmljujem apartmane. Mislim da Makarska zaslužuje bolje'

Gošća Petra Štefanića u Pressingu N1 televizije bila je novinarka i bivša HRT-ova urednica Hloverka Novak Srzić koja je tom prigodom priopćila kako ozbiljno razmišlja o kandidaturi za gradonačelnicu Makarske.

- Ja već tamo neko vrijeme iznajmljujem apartmane. Mislim da Makarska zaslužuje bolje, to je drugi grad po veličini u Splitsko-dalmatinskoj županiji, rekla je Novak Srzić napomenuvši da će odluku donijeti uskoro.

Osim o kandidaturi razgovarala je i o ljevici, kratkom članstvu u HDZ-u i novinarstvu između dva politička sustava.

- To su bila posebna vremena. Jedan se sustav raspadao, drugi se nije ustanovio. Doista je bilo vrijeme slobode iako se Partija nije tako lako dala maknuti. Objavljeno je tada čak i popis nepodobnih novinara na kojem smo bili ja i Jelena Lovrić, rekla je.

O članstvu u HDZ-u kaže kako je bila tek 3-4 mjeseca, napravivši velik promet, a nikakvu zaradu. Smatra kako novinar može biti pripadnik bilo koje stranke, no sve to ipak smatra viškom u svojem živitu.

- Ja sam bila najbliža Savki Dabčević Kučar i Koaliciji narodnog sporazuma. HDZ nije bio stranka, nego sveopći hrvatski pokret i naravno da sam bliska pokretu koji je htio promjene, državu i demokaciju - kazala je Novak Srzić.

>> HRT dobio presudu protiv Novak Srzić, HNIP i HND osuđuju otkaz zbog 'verbalnog delikta'

Komentara 22

TN
tamo.netko
00:19 09.12.2016.

Kakva je ovo spodopa! Malo, malo pa uskrsne sa sve ludjim idejama...

NA
nano0705
21:33 08.12.2016.

Ona mora da se zaj...?!? Pa di ova država ide...

CR
cronada
22:03 08.12.2016.

Pa onda se mogu I ja kandidiert za gradonacelnicu Zagreba!!! yes we can!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije