Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Starčević
Autor
Ivan Starčević

Nova ekonomska analiza u 'Dnevniku 3' razotkrila Vladinu besmislicu

17.04.2014. u 14:00

Gđa Ivanov radi na Katedri za financije Ekonomskog fakulteta u Zagrebu i živi u stvarnom svijetu: ona daje odgovore koji su jednostavni, stručni i zanimljivi i čista je suprotnost muškarcima koji, kad su na TV-u, sami sebe uništavaju vlastitom taštinom

Veliko osvježenje u svakoj emisiji, i na našim televizijama uopće, bio je još jedan nastup prof. dr. sc. Marijane Ivanov. U svojim odgovorima na pitanja voditeljice „Dnevnika 3“ gđa Ivanov s Katedre za financije Ekonomskog fakulteta u Zagrebu pokazala je da živi u stvarnom svijetu: govori jednostavno, stručno i zanimljivo i čista je suprotnost muškarcima koji, kad su na TV-u, ne znaju ništa reći, a da to ne ubiju prethodnim objašnjenjima i završnim komentarima, tj. sami sebe onemoguće nikome zanimljivom vlastitom taštinom. Prof. Marijana Ivanov uništila je Vladinu besmislicu da se poskupljenjem benzina štite građani koji taj benzin plaćaju.

Nastup profesorice ublažio je neugodan dojam stvoren na samom početku emisije. Voditeljica Tatjana Munižaba otvorila je "Dnevnik 3" rečenicom koja bi pristajala uhićenju gangstera koji je pokušao prijeći granicu s kilom kokaina i mrtvacem u prtljažniku: „Zbog financijskih malverzacija danas popodne pao je Josip Klemm“. Iza ove besprizivne osude ide „normalan“ novinarski prilog prepun nerazumljivih fraza iz službenog priopćenja, ali u njemu barem nema tvrdnji da je g. Klemm unaprijed kriv. On je osumnjičen, uhićen, pritvoren ne zna se zašto, jer se novinarstvo javne TV nije potrudilo razumljivim riječima objasniti što je prije devet godina učinio kao vlasnik svoje firme.

S lica voditeljice Munižabe ne silazi osmijeh otkako su je vratili na ekran slabo gledanog „Dnevnika 3“. Kad je ona tako zadovoljna optužbama na račun Klemma, običnom TV pretplatniku, neopterećenom predizbornom političkom računicom vladajućih, ne preostaje drugo nego duboko sumnjati u bilo kakvu krivnju žrtvi profesionalnosti HTV-ova voditeljskog kadra.

>> Lik i djelo Josipa Klemma

Komentara 45

BE
berija
14:08 17.04.2014.

Tatjana Munižaba sama je rekla da je odgojena po pionirskim pravilima. Medju njima u zakletvi stoji da će čuvati bratstvo i jedinstvo i smoupravnu socijalističku Jugoslaviju. Klem je ratovao ne bi li tu Jugoslaviju srušio. Dakle, kriv je, što se tu ima suditi. Neka gospodja Munižaba napiše presudu i da završimo s tim.

LU
lunar777
14:08 17.04.2014.

Ta spodoba je jedna od sramota tzv hrvatske redmanove televizije.

KA
kafka
14:21 17.04.2014.

Svaki stručnjak možew razotkriti vladine besmislice i manipulacije - zazo ova vlada i nije vlada stručnjaka tj. sposobnih nego vlada politikanata koji se smatraju političarima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije