Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Split

Noćna akcija stavljanja plakata protiv Ive Josipovića

splićani
19.12.2014.
u 10:03

Nastavak je to akcije nakon što su 1. prosinca uslijedila uhićenja u Splitu u tijeku i nakon postavljanja plakata kreativnog i pjesničkog sadržaja

Split je u ranim jutarnjim satima osvanuo obasut plakatima protiv Ive Josipovića. Nastavak je to akcije nakon što su 1. prosinca uslijedila uhićenja u Splitu u tijeku i nakon postavljanja plakata kreativnog i pjesničkog sadržaja, kojima su mladi sugrađani i prijatelji iz Splita željeli na jedan pristojan način ukazati na neslaganje sa politikom predsjedničkog kandidata i aktualnog predsjednika Ive Josipovića.

"Postavljamo na ovom mjestu i pitanje odgovornim institucijama: budući ste naše mlade prijatelje iz Splita posjeli na optuženičku stolicu te im izrekli presudu i zatvorske kazne zbog plakata kojima su Predsjedniku RH postavili upite o aferama uz koje ga se jako često veže, kada ćete kao predstavnici institucija RH, na istu stolicu posjesti osobu o kojoj je riječ, a koju javnost već duže vrijeme proziva za navedene afere i kriminal? Ova pitanja nisu nipošto zanemariva, tim više što se približava 28. prosinac", stoji u dopisu grupe "Mladi za Hrvatsku".

>> Burno u Saboru: 'Postoji li opet delikt mišljenja u Hrvatskoj?'

Komentara 16

VE
verakruz
11:17 19.12.2014.

Bravo Splićani!

LI
Livi
11:07 19.12.2014.

Treba poceti informirati europske vodece politicare i Amnesty Internatioan o samovolji hrvatskih pravosudnih tijela jer nam se vracaju godine prije 1990. Dok se policija obracunava s neistomisljenicima partije dotle se nekaznjeno sakama obracunava s Ruzicom Cavar, napadaju se standovi oko pitanja za referendum. Na najgrublji se nacin vrijedaju branitelji od strane Rakara, osobe u stozeru aktualnog predsjednika, tzv. psihijatar se hvali da dobiva podrsku svojim izjavam sto su ratni invalidi u kolicima "pokretani klerofasizmom", sto intendant tzv. HNK Rijeka javno izlaze ruglu hrvatsku himnu i ismijava najvece svetinje katolicke vjere. Nitko od ovih kvazi naprednih i tolerantnih likova nije ni upozoren. Kamo ides, Hrvatska moja???

NI
ninja72
11:46 19.12.2014.

On se je vec sam eliminirao, plakati su suvisni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije