Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
došao braniti pripuza

Nobilo: Čuo sam da ovo suđenje zasjenjuje ono u Njemačkoj pa sam se preselio ovamo

'30.03.2010. Zagreb - Odvjetnik Anto Nobilo ispred sjedista USKOK-a u Gajevoj ulici gdje je doveden njegov klijent Damir Polancec. Photo: Petar Glebov/PIXSELL'
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
21.10.2014.
u 12:43

Odvjetnik Ante Nobilo izazvao je senzaciju pojavivši se na istražnom ročištu za Milana Bandića i suradnike

Istražno ročište na kojem se treba odlučivati o zahtjevu USKOK-a za određivanje istražnog zatvora za Milana Bandića i suradnika počelo je u 12.30 sati na Županijskom sudu u Zagrebu.

Na sudu se pojavio i odvjetnik Ante Nobilo te izazvao senzaciju. Naime, on se pridružio obrani Petra Pripuza

– Čuo sam da ovo suđenje zasjenjuje ono u Münchenu pa sam se i ja preselio ovamo – kazao je Nobilo referirajući se na prethodne izjave Krešimira Krsnika, branitelja Milana Bandića koji je u nekoliko navrata proteklih dana  kazao da se ne može oteti dojmu da je uhićenje Bandića samo način da se skrene pozornost s početka suđenja Josipu Perkoviću i Zdravku Mustaču u Njemačkoj.

Cijeli slučaj pratite na specijalu Uhićen Milan Bandić

>>USKOK objavio za što se sve terete uhićeni, Bandiću i nakon kampanje uplaćivali milijune na račun

>>Među uhićenima direktori ZET-a, Plinare, Čistoće... i Bandićev vozač

Komentara 53

TT
tik tak
12:59 21.10.2014.

Koji je ovo smrad?

MO
mbuljat@optinet
13:05 21.10.2014.

Ovaj Nobilo je kao loša Prostitutka.

LI
Livi
13:02 21.10.2014.

"Strvinar" doznao da mu za branjenje udbasa (koga se sad svi odricu) nitko nece dovoljno platiti, pa se vratio na "posao" gdje je rijec o obrcanju malo veceg novca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije