Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLJUBILA MINISTRA MOSTA

VIDEO Bernardica Juretić objasnila na koga je mislila kad je rekla 'nek' crknu'

rtl
Foto: Screenshot: RTL televezija
08.06.2016.
u 14:59

S obzirom na napetu političku situaciju, postavilo se pitanje kome je upućena ministričina opaska – kolegama političarima ili novinarima koji su je pratili u stopu

Kazavši "Nek crknu",  ministrica Bernardica Juretić uzvratila je na primjedbu da će neki biti ljubomorni na njezino srdačno pozdravljanje s ministrom Davorom Romićem, s kojim je otprije u prijateljskim odnosima.

Objašnjenje je to koje smo dobili u njezinu uredu. Je li pritom mislila općenito tek na mušku ljubomoru ili na stranačku, s obzirom na to da je ministar Romić član Mosta, nisu precizirali, tek dvosmisleno uzvrativši da je vjerojatno mislila "i jedno i drugo".

Ministričine su riječi čuli novinari  na izlasku iz Banskih dvora danas nakon  sjednice Vlade, a njezin susret s ministrom Romićem snimila je i kamera RTL televizije. Više medija javilo je kako je ministrica socijalne politike i mladih prišla kolegi ministru Davoru Romiću te se s njim srdačno pozdravila i poljubila, a nakon toga čuli su iz njezinih usta: "Nek' crknu!".

S obzirom na napetu političku situaciju, postavilo se pitanje kome je upućena ministričina opaska – kolegama političarima ili novinarima koji su je pratili u stopu, a s obzirom na njezinu povijest časne sestre, mnogima su te riječi zvučale grubo i neprimjereno. 

>> Ministrica Juretić: Već ovaj tjedan osnivamo upravu za demografiju

Komentara 146

Avatar Mihael1
Mihael1
15:35 08.06.2016.

Uvjeren sam da je mislila na hijene novinare RTLa

TR
tretez
15:27 08.06.2016.

A, novinara i vijesti!!!

MA
majeltomoguce
15:18 08.06.2016.

Nek crknu zli jezici ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije