Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
forum kao bazen

Ništa im neće ovaj dan pokvarit': Zadar potopljen, a oni zaigrali vaterpolo

vaterpolo zadar
Foto: Filip Brala/PIXSELL
1/15
30.07.2014.
u 12:41

Obilna kiša u potpunosti je potopila antički Forum koji je na nekoliko sati postao vaterpolo igralište brzom akcijom šačice vaterpolista

Dok je nekima jutrošnje nevrijeme u Zadru pokvarilo dan, skupina zadarskih mladića odlučila se dobro zabaviti. Obilna kiša u potpunosti je potopila antički Forum koji je na nekoliko sati postao vaterpolo igralište brzom akcijom šačice vaterpolista.

Čim je Forum poplavio, vaterpolo branke čekale su spremne u blizini, a umjesto glavobolje koju su imali vlasnici mnogih poplavljenih prostora na zadarskom području, vaterpolisti su imali samo razloga za osmijeh. Kao i prijašnjih godina, vaterpolisti su jedva dočekali privremeni bazen u centru grada.

>>U 'jezeru' ispred crkve u Zadru igrali vaterpolo i lovili ribu

Foto: Filip Brala/PIXSELL

Komentara 6

SE
sestrićna
12:56 30.07.2014.

ovi su došli pokazati mišiće..

MA
mar06mir
13:40 30.07.2014.

Vaterpolo u fekalijama. Bravo bistrooki.

VE
verakruz
13:32 30.07.2014.

Vidi ih... Brdo sa njima razbit... Umjesto da pomognu nekome. oni još pozvali novinarčića da ih slika i zaradi koju kunu... O jade, o bijedo ljudska...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije