Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernjakov kolumnist

Nino Raspudić predstavio knjigu kolumni u punoj dvorani u Sinju

Promocija knjige Nina Raspudića
Foto: Večernji list
1/5
16.09.2014.
u 14:22

Knjiga kolumni koja se još uvijek može kupiti na kioscima diljem Hrvatske, predstavljena je u sklopu Festivala znanosti u Sinju.

U prepunoj dvorani Hrvatskog doma u Sinju predstavljena je knjiga kolumni "140 plus jedan kratki espresso" Večernjakova kolumniste Nina Raspudića.

Uz autora, knjigu je predstavljao i direktor sadržaja Večernjeg lista te ujedno i izdavač Dražen Klarić koji je tom prilikom istaknuo da je Raspudić izrastao u prepoznatljivu kolumnističku zvijezdu.

Sam autor podijelio je s nazočnima svoja promišljanja o temama koje redovito secira u svojim kolumnama koje izlaze svakog petka u Večernjem listu.

Tom prilikom naglasio je kako mu Večernji list daje – za autora tako važnu – slobodu u iznošenju vlastitih stavova o društvenim i političkim zbivanjima u Hrvatskoj, BiH pa i šire.

"I kada su moji stavovi oprečni stavovima redakcije, imam slobodu njihovih iznošenja, što dokazuje da je Večernji list otvoren i relevantan medij", rekao je Raspudić.

Knjiga kolumni koja se još uvijek može kupiti na kioscima diljem Hrvatske predstavljena je u sklopu Festivala znanosti u Sinju.

>> ‘Kako me policija ispitala i osumnjičila za bacanje izmeta na Antu Tomića’ samo je šaljivi dodatak

Foto: Večernji list

Komentara 5

GO
google385
14:56 16.09.2014.

iskrene cestitke

NA
narod1
15:10 16.09.2014.

Nisam znao da ima toliko Hercegovaca tamo ;)

Avatar una12
una12
22:26 16.09.2014.

Bosanci me ne zanimaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije