Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog njenih izjava

Nikolić vjerojatno neće doći na inauguraciju Grabar Kitarović

kolaž
Foto: Pixsell
27.01.2015.
u 12:17

Nikolić će još jednom razmisliti o tome hoće li biti na inauguraciji

Savjetnica predsjednika Srbije Stanislava Pak Stanković izjavila je danas da su velike šanse kako srpski predsjednik Tomislav Nikolić neće prisustvovati inauguraciji Kolinde Grabar Kitarović, obzirom na njene izjave o statusu Vojvodine i da su svi građani u Hrvatskoj Hrvati, javlja Blic.

Kazala je kako će, kad stigne poziv, Nikolić će još jednom razmisliti o tome hoće li biti na inauguraciji, ali kako više neće biti praksa da Srbija stalno popušta.

- Srbija želi surađivati sa svim državama u regiji - rekla je Pak Stanković u Jutarnjem programu TV Pink i dodala da očekuje da se povuku obje tužbe za genocid.

>> Zbog Obame prisega Grabar-Kitarović 3 dana prije

Komentara 134

DU
Deleted user
12:21 27.01.2015.

U Hrvatskoj će teći potoci suza zbog nedolaska vojvode Nikolića.

IV
ivicamaliračan
12:33 27.01.2015.

stipe koji umišlja da je profesor ..... tudjmanu nitko nije došao na sahranu jer su kao stipe račan, pusićka i ostali iz oporbe hodali svijetom plaćani od soroša i olajavali tudjmana nazivajuci ga diktatorom ustašom nacionalistom itd ...... tudjman je ispraćen od svoga naroda slava mu i hvala

Avatar Chupacabra
Chupacabra
12:30 27.01.2015.

Nije još ni prisegla a već čini dobro Hrvatskom narodu... Pozdrav Hrvaticama i Hrvatima....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije