Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ona se izmaknula, ali...

Nikolić se dobro potrudio da tri puta poljubi Grabar-Kitarović

kolinda grabar-kitarović, tomislav nikolić
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/4
25.11.2015.
u 15:11

Iako se predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović izmaknula nakon drugog poljupca, Tomislav Nikolić ipak ju je uspio treći put poljubiti

Srbijanski predsjednik Tomislav Nikolić dobro se potrudio tri puta poljubiti predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović. Predsjednica Grabar-Kitarović srdačno je dočekala srbijanskog predsjednika koji također sudjeluje na summitu Brdo – Brijuni koji se održava na Pantovčaku.

U društvu slovenskog predsjednika Boruta Pahora, Grabar-Kitarović je dočekala Nikolića koji ju je poljubio tri puta iako se ona nakon drugog poljupca izmaknula. No, Nikolić je bio uporan i treći je put poljubio predsjednicu.

>> Joe Biden: 'Ovdje sam bio dok je još Tito bio živ, a potom Tuđman. Sad znate koliko sam star'

Komentara 183

JE
Jednakost
15:40 25.11.2015.

Papak misli da je ispao frajer, a pokazao se kao nezrel politicar i papak.

Avatar MK
MK
15:34 25.11.2015.

Na "počasni pozdrav" Vojvoda za malo natrag u auto skocio... Steta sto ga nije DORH docekao za ispitivanje oko dogadaja u Antinu 1991!

Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
15:28 25.11.2015.

Malograđanin, isto kao ovaj naš puran Zoka. Elementarna kultura izgleda na ovim prostorima nije svojstvena ni tkz. "eliti".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije