Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikola Grmoja:

'Tjerali su ljude poput Crnoje iz politike, a sada brane one koji su počinili puno veća djela'

Nikola Grmoja
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
21.10.2016.
u 10:35

Marić nam je prihvatljiv, dobro surađujemo i ne bi trebalo biti problema, rekao je Grmoja

Mostov saborski zastupnik Nikola Grmoja rekao je o Goranu Mariću kao ministru bez portfelja da je tih razgovora bilo i prije.

- On nam je prihvatljiv, dobro surađujemo i ne bi trebalo biti problema. Bitno je da Vlada bude funkcionalna - rekao je Grmoja za N1.

Grmoja je rekao da danas u Saboru počinje rasprava koja će biti ozbiljna te da im je bitno odrediti kaznena djela koja bi ubuduće ograničavala da se počinitelji kandidiraju na izborima. Rekao je da mu je nalicemjernije da ljudi koji su tjerali ljude iz politike zbog manjih djela, poput Mije Crnoje, "sada brane one koji su počinili puno veća kaznena djela".

- Upravo konkretna imena su nas potaknula na ovo, da stranke ne stavljaju te ljude na liste - rekao je Grmoja. Kao primjer naveo je Andru Vlahušića, ali je dodao da zakon nije pisan radi jedne osobe.

>> Pernar protiv zabrane kandidiranja: Što da dobijem kaznu zatvora zbog borbe protiv deložacije? Vi onda mene deložirate iz Sabora?

>> Grmoja: Da smo znali, naravno da bismo došli. Došlo je do greške administracije

Komentara 3

Avatar tabasko
tabasko
11:51 21.10.2016.

Čini mi se da mene kao glasača HDZ-a više Most predstavlja nego Plenkovič sa ovim svojim zadnjim potezima u vladi, mislim na Dalić-Oguljen-Pupovac itd.

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
13:12 21.10.2016.

Prva suvisla izjava od nekog iz mosta , da se nije zabunio?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije