Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Postignut dogovor

Nezavisne liste Mire Bulja i Joška Kontića zajedno na izbore u Sinju

Miro Bulj
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
28.03.2017.
u 21:11

Dogovoreno je kako će Kontić, bivši saborski zastupnik, biti kandidat za gradonačelnika, dok će Bulj nositi zajedničku listu za sinjsko gradsko vijeće.

Nezavisne liste Mire Bulja i Joška Kontića postigle su danas dogovor o zajedničkom izlasku na izbore u Sinju, doznaje se neslužbeno iz Mosta nezavisnih lista

Dogovoreno je kako će Kontić, bivši saborski zastupnik, biti kandidat za gradonačelnika, dok će Bulj nositi zajedničku listu za sinjsko gradsko vijeće.

U Mostu ističu kako je time stvoren savez koji će Sinju donijeti dugo očekivane promjene, nužne za izlazak iz krize u kojoj se grad nalazi godinama.

Kažu i kako je taj sporazum otvorio vrata za kandidaturu Mira Bulja za splitsko-dalmatinskog župana, što vrh stranke zagovara već dulje vrijeme.

>>Moju ruku za vraćanje Gazdinih dugova neće imati

>>Bulj zatražio smjenu šefa HAKOM-a: Tamo je ogroman kriminal!

Ključne riječi

Komentara 2

BK
branko-kockica
23:16 28.03.2017.

Miro Bulj je vrlo pametna osoba, obrazovana, kulturna, istinski intelektualac, i da sam u Sinju odmah bih mu dao svoj glas. Vjerujem da bi Bulj odmah privukao investitore iz cijelog svijeta koji bi u Sinju otvarali nova radna mjesta.

IN
Inoha
22:27 28.03.2017.

Svaka čast oboici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije