Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
švercali se u kamionu

Uhićeni Afganistanci koji su u Hrvatsku došli iz Srbije

ilegalci
Foto: Matija Topolovec/PIXSELL (Ilustracija)
23.05.2015.
u 09:28

Oni su u namjeri ulaska u EU u Srbiji u blizini graničnog prijelaza s Hrvatskom ušli u tovarni prostor kamiona bugarskih registracija bez znanja vozača i na taj način prešli granicu kod Bajakova

Službenici PU brodsko-posavske zatekli su u četvrtak oko 15.30 sati u nezakonitom ulasku u Hrvatsku četvoricu afganistanskih državljana u dobi od 17 do 20 godina.

Oni su u namjeri ulaska u EU u Srbiji u blizini graničnog prijelaza s Hrvatskom ušli u tovarni prostor kamiona bugarskih registracija bez znanja vozača i na taj način prešli granicu kod Bajakova. Kamionom su došli do odmorišta Sredanci, gdje su pronađeni i uhićeni.

Izdano im je rješenje o protjerivanju, uz zabranu ulaska i boravka na teritoriju RH u trajanju od jedne godine. Afganistanci će biti vraćeni u Srbiju.

>>Nema posla, pa i ilegalci izbjegavaju dolaziti u Hrvatsku

>>Prebacili preko granice 68 ilegalaca, zaradili 8000 eura

Komentara 8

UN
unbekant
16:06 23.05.2015.

Zasto te ljude vracati,kad ih je nasa vojska protjrala iz njihove drzave,nasi su otisli tamo da ubijaju,i da progoe neduzne gradjane jedne priznate medjunarodne drzave,pa moraju negdje bjezati,mi od zrtve postadosmo agresori,zalosno......

KP
karlo.petrik
14:37 23.05.2015.

Ako su tako siromasni , odakle om novac za put od afganistana pa do eto hrvatske . Tko im placa put , izbjeglice , tko uto vjeruje bit ce posvecen.

Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
11:49 23.05.2015.

jadni ljudi bježe iz svoje države koja je uništena njihovim verzijama fimi medije i klerika fanatika

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije