Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Status na Facebooku

Neukusna objava Ivana Pernara iz Živog zida razljutila javnost

pernar facebook
Foto: Facebook
01.08.2016.
u 09:00

Svojom objavom aludirao je na to da će dvije najveće stranke izgubiti na izborima u rujnu

Neukusna montaža Ivana Pernara iz Živog zida naljutila je javnost i izazvala žestoku raspravu na Facebooku. Naime, on je na svoj Facebook profil postavio fotomontažu tornjeva WTC-a tijekom terorističkih napada 11. rujna. Fotografija prikazuje trenutak kada je jedan od tornjeva pogođen dok se u drugi zalijeće avion. Na svaki toranj nalijepio je logo SDP-a i HDZ-a i napisao: "11. rujna, dan kada padaju 'blizanci'."

Time je zapravo aludirao na to da će dvije najveće stranke izgubiti na izborima u rujnu. To je izazvalo negodovanje kod javnosti, a brojni građani ostavili su veliki broj negativnih komentara. Njegova fotomontaža izazvala je raspravu, a u nju se uključio i sam Pernar.

Ivan Pernar, između ostalog, odgovorio je nezadovoljnim građanima: "Shvati da se blizanci u ovom kontekstu odnose na političke stranke HDZ i SDP, a ne na nebodere u New Yorku."

Jutros je napisao i novi status u kojem se pita zašto SDP i HDZ nitko nije prozvao zbog njihove neukusne šale. "SDP i HDZ su obećali 150.000 novih radnih mjesta ako osvoje vlast. Nitko ih nije prozvao zbog neukusne šale ni za iskorištavanje tragedije zvane visoka nezaposlenost, iako je "iz aviona" jasno da se radi o grubom sprdanju s inteligencijom birača koje se po tko zna koji put pokušava prevariti.
Zašto mediji nikome ne dozvoljavaju da dovede u pitanje njihova lažna obećanja, ako svi znamo da se radi o laži?" napisao je Pernar.

Komentara 84

MA
MarioG
09:41 01.08.2016.

Glas za Živi zid je vrijeđanje inteligencije birača. Pa vi samo laprdate po internetu a nemate 30 ljudi s referencama da popunite vladu. O čemu mi tu pričamo?

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
09:27 01.08.2016.

ma tko se još loži na ovakve stvari imaju Hrvati pametnijeg posla

Avatar TAJSAM
TAJSAM
09:48 01.08.2016.

ovi anarhisti gube osječaj za pravdu i narod. pod hitno ih zabraniti i rasformirati. po njihovom nitko nebi otplačivao kredite, plačao struju, vodu, plin i druge režije pa i namjernice u dučanima. pozdrav dobrim ljudima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije