Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbjegao opasnu situaciju

Netko je pokušao ubiti Lekovića? 'Prepilili su mi šarafe na kotačima, auto mi je poludio na autocesti'

Saša Leković
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/6
28.10.2016.
u 12:09

Otkrio je i kako ovo nije prvi put da se netko "igra" vijcima na kotačima njegova automobila

Predsjednik Hrvatskog novinarskog društva Saša Leković jučer je imao vrlo neugodno iskustvo s automobilom koje je lako moglo završiti sa smrtnom posljedicom.

Leković se jučer vozio autocestom kada mu je auto "poludio" i počeo krivudati.

– Uspio sam ga zaustaviti u zaustavnoj traci i shvatio da mi je prednji desni kotač iskrivljen i prednja plastična „maska“ izvaljena iz ležišta – opisuje Leković događaj.

Kada je automobil odvezao do mehaničara, otkrio je što je bio uzrok opasnog kvara. 

– Čovjek me nakon nekog vremena obavijestio kako je ustanovio da su dva zavrtnja/šarafa na desnom prednjem kotaču prepiljena do pola i da je nakon 300 kilometara vožnje to uzrokovalo pucanje – šokirao se Leković koji je na mjestu nesreće pokupio vijke i odnio ih sa sobom.

Otkrio je i kako ovo nije prvi put da se netko "igra" vijcima na kotačima njegova automobila. Jednom prilikom, kada su vijci također bili prepiljeni na pola, shvatio je da nešto nije u redu jer je auto bio relativno nov.

– Ovaj stari ionako stalno „drnda“ pa ne primijetim odmah promjenu. To je inače jedna od češćih metoda opstrukcije“– poručio je Leković i dodao kako današnji dan može "računati kao 'rezervni' rođendan".

>> HND traži da o prijetnjama novinarima raspravlja Hrvatski sabor

Ključne riječi

Komentara 79

CE
cenzura
12:21 28.10.2016.

Laže ko horoskop!!! Nije dugo bio u medijima pa sad traži malo pozornosti!

MI
mirluk
12:19 28.10.2016.

Ja mu ne vjerujem, nadam se da ce policija pronaci pilu kojom je sjekao vijke.

BI
Binga01
12:22 28.10.2016.

"Prepili" šarafi su vjerojatno prepiljeni vijci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije