Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li ih vidjeli?

Nestalo novih sedam osoba, svi mlađi od 31 godinu

Neno nestali
Foto: NENO
1/7
30.01.2015.
u 10:01

Od osam nestalih osoba iz prošlog broja NENO Novosti, četiri osobe su pronađene. Policija još uvijek traga za Sašom Amićem, Nenadom Balogom, Valentinom Čontom i Ivanom Šalić.

U tjedan dana nestalo je novih sedam osoba od čega je jedna maloljetna, a nitko nije stariji od 30 godina, pišu NENO novosti, Nacionalni glasnik evidencije nestalih osoba. Od osam nestalih osoba iz prošlog broja NENO Novosti, četiri osobe su pronađene. Policija još uvijek traga za Sašom Amićem, Nenadom Balogom, Valentinom Čontom i Ivanom Šalić.

Policija po novom traga za ovim osobama:

Nikola Cojkić (19)  se u subotu, 24. siječnja, udaljio adrese u Zagrebu, Selska cesta 132, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Tomislav Kampuš Kurečić (18) se u subotu, 24. siječnja, udaljio s adrese u Zagrebu, Nijemčanska 14, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u vestu i traperice. Visok je 185 centimetara, ima crnu kosu i smeđe oči.

Lorena Knezić (18) se u četvrtak, 29. siječnja, udaljila s adrese u Zagrebu, Tuškanac, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u svijetlosmeđu jaknu s kapuljačom, krem gležnjače dok je sa sobom nosila plavi ruksak. Visoka je 168 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči i jače je tjelesne građe te je pogrbljenog hoda.

Ira Nuber (18) se u subotu, 24. siječnja, udaljila s adrese u Osijeku u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u sivu jaknu, crne tajice i tamne tenisice.je visoka 170 centimetara, ima valovitu crnu kosu, smeđe oči, okruglo lice i slabije je tjelesne građe.   

Ivona Maljak (16) se u ponedjeljak, 26. siječnja, udaljila s adrese u Zagrebu, Selska cesta, u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska. Visoka je 165 centimetara, ima ravnu crnu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe.

Kristijan Pintač (30) se u petak, 23. siječnja, udaljio s adrese u Zagrebu, Bolnička cesta, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u bijelu jaknu i traperice. se u petak, 23. siječnja, udaljio s adrese u Zagrebu, Bolnička cesta, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u bijelu jaknu i traperice. Visok je 175 centimetara, ima kestenjastu kosu, plave oči i srednje je tjelesne građe.

Dragana Slanček (18) se u utorak, 27. siječnja, udaljila s adrese u Bedekovčini u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska. Visoka je 154 centimetra, ima valovitu kestenjastu kosu, velike kestenjaste oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Ima tetovažu slova na lijevoj nozi.

>> U posljednjih sedam dana nestalo pet osoba

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar ivica48
ivica48
10:48 30.01.2015.

Otisli trbuhom za kruhom za koji mjesec javit ce se

PA
patak044
12:45 30.01.2015.

mladi zdravi... njihovi organi imaju dobru cijenu... vlada RH mora negdije naći novac za prazan proračun... a i manje je ljudi na birou... nije vlada RH kriva... što drugo imaju za izvoz?

OB
Objektivno...
16:54 30.01.2015.

A da nisu ošli raditi u Irsku ??? Zašto ih ne traži i Crveni križ kad ga za to plaćamo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije