Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li ih vidjeli?

Nestalo novih sedam osoba, četiri su maloljetne

nestali
Foto: NENO Novosti
1/6
19.12.2014.
u 08:55

Od deset nestalih osoba iz prošlog broja NENO Novosti, tri osobe su pronađene. Policija još uvijek traga za Mirjanom Baljom, Ivanom Ivakić Mesarić, Martinom Markovićem, Monikom Mihalinec, Eminom Omanović, Šimom Pajkićem i Anđelkom Rajićem

U posljednjih tjedan dana nestalo je novih sedam osoba, a četiri su maloljetne, objavile su NENO novosti, Nacionalni glasnik evidencije nestalih osoba.

Od deset nestalih osoba iz prošlog broja NENO Novosti, tri osobe su pronađene. Policija još uvijek traga za Mirjanom Baljom, Ivanom Ivakić Mesarić, Martinom Markovićem, Monikom Mihalinec, Eminom Omanović, Šimom Pajkićem i Anđelkom Rajićem.

Ovaj tjedan nestali su:

Marijan Kanižaj (60) nestao je u četvrtak 18. prosinca u Zagrebu. udaljio s adrese u Zagrebu, III. Laz 11A, u nepoznato U trenutku odlaska bio je odjeven u svijetlo smeđu zimsku jaknu, plave hlače i smeđe cipele.

Leo Matešić (42) nestao je u ponedjeljak, 15. prosinca u Zadru, zadnji put viđen je u Ulici Brig 13. U trenutku odlaska bio je odjeven u crnu jaknu, tamnoplavu majicu s kapuljačom, smeđe hlače i crne tenisice. Visok je 188 centimetra, ima smeđu kosu, ovalno lice, spojene obrve i slabije je tjelesne građe.

Ivona Maljak (15) nestala je u ponedjeljak 15. prosinca u Zagrebu. Zadnji put viđena je u Selskoj. Visoka je 165 centimetara, ima ravnu crnu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe.

Graciela Poropatić (15) nestala je u nedjelju 14. prosinca s adrese u Ivanskoj, Đure Sudete. U trenutku odlaska bila je odjevena u plavi kaput s crnim vodoravnim prugama, traperice i smeđe tenisice. Visoka je 170 centimetara, ima  crnu kosu, kestenajste oči, ovalno lice i srednje je tjesne građe.

Dragana Slanček (17) nestala je u nedjelju 14. prosinca u Vrbovcu. Visoka je 154 centimetra, ima valovitu kestenjastu kosu, velike kestenjaste oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Ima tetovažu slova na lijevoj nozi.

Mara Šestić (74) nestala je u ponedjeljak 15. prosinca u Lužanima, zadnji put viđena je na adresi Vladimira Nazora 22. Visoka je 150 centimetara i srednje je tjelesne građe. U trenutku odlaska bila je odjevena u crnu jaknu s kapuljačom, crne hlače i crne papuče.

Jelena Šnajder (15) nestala je u nedjelju 14. prosinca u Rijeci. Zadnji put viđena je na adresi Rujevica 8. Visoka je 155 centimetara, ima plavu kosu, plave oči i jače je tjelesne građe. U trenutku odlaska bila je odjevena u crvenu jaknu, crno-bijele tajice i ljubičasto-bijele tenisice.

 

Komentara 2

RA
radiomilevabeograd
14:50 19.12.2014.

Ovog prvog na slici sam vidio sinoć u birtiji.Mrtav pijan.

LA
lakočemo
14:07 19.12.2014.

pita li se ko o tim nestalima nekako ih ima sve više izgleda mi na serijskog manijaka ili nešto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije