Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preminule sestre

Policija nudi 50.000 kn za otkrivanje vozača koji je pobjegao nakon izazivanja nesreće

Metković policija
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
07.07.2015.
u 16:45

Iako je tijekom istrage ispitano više od stotinu svjedoka, policija i tužiteljstvo nisu došli do podataka o vozaču drugog automobila koji je, nakon što je skrivio nesreću, pobjegao

Kako višegodišnja istraga o tragičnoj prometnoj nesreći u kojoj su prije devet godina, u prosincu 2006. godine na autocesti Rijeka-Zagreb na Grobniku, preminule sestre Višnja i Gordana Filipović iz Rijeke, nije razriješena, ministar Rajko Ostojić donio je odluku o javnom raspisivanju nagrade u iznosu od 50 tisuća kuna za obavijest koja će pridonijeti otkrivanju i uhićenju počinitelja nesreće. Iako je tijekom istrage ispitano više od stotinu svjedoka, policija i tužiteljstvo nisu došli do podataka o vozaču drugog automobila koji je, nakon što je skrivio nesreću, pobjegao.

Nesreća se dogodila kada je ususret Toyoti Yaris koju je po svojoj prometnoj traci vozila Višnja Filipović iz zabranjenog smjera naišao automobil kojim je upravljao nepoznati vozač. Nastojeći ga izbjeći, vozačica je naglo skrenula udesno i izgubila kontrolu nad vozilom koje se u nekoliko navrata prevrnulo na krov. Na mjestu nesreće poginula je Višnja Filipović, a od posljedica nesreće u KBC-u je preminula Gordana Filipović.

>>Dragutin i Ljubica Filipović sumnjaju da vrh policije zataškava slučaj stradavanja njihovih kćeri

Komentara 3

Avatar mirica19
mirica19
21:03 07.07.2015.

Odlično, još jedan odličan primjer uzaludnog trošenja novca....bolje iskeširati 50 tisuća kuna nego da policija radi svoj posao...odilčno Ostojiću!

VE
verasmara
20:39 07.07.2015.

hahah, devet godina? Pa vi ne možete riješiti slučajeve od jučer??

OB
ObrenM
14:53 08.07.2015.

Da su odmah poslije nesrece ponudili ovakovu pogodbu bilo bi to u redu.Sada poslije devet godina ovo izgleda kao sprdnja sa pucanstvom.Niti ovo nije njhova volja,vec je iznudjeno nadcovjecnom borbom pokojnicinih roditelja i pritiskom javnosti.Tko nas "cuva"!!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije