Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izletio Mercedes

Neočekivan prizor: Vozač na Jadranskoj magistrali umalo se zabio u – gliser!

Gliser na cesti
Foto: ŠibenikIN
1/3
29.09.2016.
u 15:45

Nesreća se dogodila u četvrtak oko 11.20 sati kada je sivi kombi marke Mercedes zagrebačkih registracija koji je vukao gliser vodičkih registracija

Prometne nesreće događaju se svakodnevno, ali u četvrtak ujutro jednog vozača na cesti je dočekao ni više ni manje nego gliser.

– Vozio sam Jadranskom magistralom iz smjera Šibenika prema Zadru kad sam odjednom ugledao veliki gliser kako klizi prema meni na oba kolnička traka i nisam mogao vjerovati što moje oči vide – rekao je za ŠibenikIN.

– Pukom srećom izbjegli smo sudar s brodom koji je letio prema nama i zaustavio se na dvadesetak metara ispred mog vozila. Kolega koji je bio sa mnom u vozilu i ja ostali smo u šoku od tog prizora i jako smo se prepali. Da smo bili malo bliže, mogli smo poginuti, iza mene bi ostala žena i dvoje djece, a treće nam je na putu – otkrio je vozač.

Nesreća se dogodila u četvrtak u 11.20 sati kada je sivi kombi marke Mercedes zagrebačkih registracija, koji je vukao gliser vodičkih registracija, iz nepoznatih razloga izletio s ceste te se na nasipu uz magistralu zabio u grmlje. Oštećeno je i vozilo čeških turista koji su se našli na mjestu događaja.

Foto: ŠibenikIN/Screenshot

Foto: ŠibenikIN

>> U eksploziji glisera teško ozlijeđeno dijete: od siline odbačeno u zrak

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
16:45 29.09.2016.

prevelika brzina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije