Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nezadovoljan u stranci

Nenad Matić napušta HSS!

nenad matić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
20.01.2017.
u 14:41

Matić je za nedjelju, 22. siječnja, sazvao konferenciju za novinare na temu: "Izlazak iz HSS-a nezadovoljnih članova"

Suspendirani predsjednik zagrebačkog HSS-a te zastupnik u zagrebačkoj Gradskoj skupštini Nenad Matić, najavio je izlazak iz Hrvatske seljačke stranke (HSS).

Matić je za nedjelju, 22. siječnja, sazvao konferenciju za novinare na temu: "Izlazak iz HSS-a nezadovoljnih članova" na kojoj će objaviti izlazak iz stranke. Konferencija će se održati u Zvonimirovoj ulici ispred Središnjice HSS-a u Zagrebu.

Matić kaže da će na konferenciji sudjelovati članovi HSS-a "koji zbog nezadovoljstva događanjima u Hrvatskoj seljačkoj stranci posljednjih nekoliko mjeseci i nedemokratskog vođenja stranke izlaze iz HSS-a".

Jedan od njih bit će i on, suspendirani predsjednik Gradske organizacije HSS-a Grada Zagreba s većim dijelom predsjednika organizacija HSS-a gradskih četvrti.

>>Dan uoči objave kandidature za predsjednika HSS-a, Nenad Matić suspendiran iz stranke

Ključne riječi

Komentara 8

SA
sadsamtu
15:53 20.01.2017.

Kad i zadnji kvalitetan član s gnušanjem napusti hss, još ga samo treba preimenovati u sdp i transformacija će biti kompletna.

Avatar TAJSAM
TAJSAM
17:16 20.01.2017.

Sve dobre i vrijedne ljude ovaj Beljak baca iz stranke, stvarno ne znam tko če ostati u hss. samo oni koji če slušati tipa koji radi samo protiv hrvatske. pozdrav dobrim ljudima

EN
ena nena
16:11 20.01.2017.

Bravo zagrebački radićevci. Hoćemo hrvatsku mrežu radićevskih inicijativa: seljačke klastere, obrtničke udruge, poduzetničke inkubatore, cijenjene strukovne škole... Hoćemo zaštitu rada od svojih ruku, a ne poticaje činovnicima, kumovima, celebrityjima, pajser-demokraciji... Hoćemo srednjoeuropsku radićevštinu, a ne balkanski boljševizam. I iznad svega,a, hoćemo napokon vladavinu poštenja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije