Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sudac obrazložio

Nema parnice s premijerom do presude Bandiću

Bandić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
27.11.2014.
u 12:30

Sudac zagrebačkog Općinskog građanskog suda Saša Bušić napisao je obrazloženje odluke.

Sudac zagrebačkog Općinskog građanskog suda Saša Bušić, koji je početkom studenog prekinuo parnicu u kojoj zagrebački gradonačelnik Milan Bandić tuži premijera Zorana Milanovića jer ga je lani prozvao za korupciju i klijentelizam, napisao je obrazloženje odluke.

Sukus je da će Bandić moći nastaviti parnicu tek nakon što kazneni postupak, koji je u tijeku protiv njega, bude okončan.

– Bandić navodi da je Milanović za njega javno iznio da je počinio kaznena djela obnašajući dužnosti gradonačelnika, pa kako je protiv tužitelja u tijeku kazneni postupak zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela vezanih uz funkciju gradonačelnika, sud je odlučio da će se parnični postupak nastaviti nakon pravomoćnog okončanja kaznenog – obrazložio je Bušić.

>>'Glavni glumac' zakazao – Bandić šutke zurio u Milanovića

>>Bandić: Zbog Milanovićeve izjave pio sam sedative, nisam mogao spavati

Komentara 10

BS
Bi-serko
13:51 27.11.2014.

Poljanak, sama činjenica da je protiv krimilana pokrenuta istraga i da je upravo svježe plaćena jamčevina je vrlo jak argument u smislu "prethodnog pitanja" koje je potrebno razriješiti da bi se ovaj parnični postupak nastavio...

WU
wuggibiba
19:35 27.11.2014.

Neka nam Bandic objasni porijeklo svoje imovine, Samo za stan u Buzanovoj dao je 500.000 EURA ! A vila u Derventi, u Grudama, nekretnine u Zagrebu i Viru- , dobio na poklon ? Neka se gubi iz Zagreba. G-dja Svaljek Svaljek bu grad dopelala na nivo koji mu pripada.

DU
Deleted user
12:58 27.11.2014.

Što premijer ne dokaže da je on u pravu. Smiješno sudstvo u raljama politike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije