Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Učenici OŠ Josipa Matoša

Nekoliko stotina djece iz Vukovara idu na besplatno ljetovanje

Supetar
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/2
26.06.2016.
u 15:05

Grad Vukovar financijski podupire i ljetovanje djece s poteškoćama u razvoju – učenika OŠ Josipa Matoša koji i ove godine ljetuju 10 dana u Supetru na otoku Braču

U organizaciji Grada Vukovara i Primorsko – goranske županije i ove godine će nekoliko stotina djece s područja grada moći na besplatno ljetovanje na Jadransko more. Kako stoji na službenoj Internet stranici grada Vukovara popunjeni su svi termini za ljetovanje u Velom Lošinju u tri termina (9. -16. srpnja; 16. – 23 srpnja i 23. – 30. srpnja) pri čemu je u svakom terminu osiguran smještaj za 50 osoba. Popunjena su i sva mjesta za ljetovanje u odmaralištu „Vladimir Nazor” u Crikvenici u razdoblju od 13. do 20. srpnja.

Tamo će biti smješteno ukupno 75 djece i voditelja. Grad Vukovar financijski podupire i ljetovanje djece s poteškoćama u razvoju – učenika OŠ Josipa Matoša koji i ove godine ljetuju 10 dana u Supetru na otoku Braču u razdoblju od 24. lipnja do 4. srpnja. Zahvaljujući suradnji i prijateljstvu braniteljskih udruga:

Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata grada Vukovara i Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata grada Kaštela ove godine po prvi put organizirano je i ljetovanje za učenike srednje škole ugostiteljskog smjera koji će biti smješteni u Studentskom centru Kaštel ali i koji će osim uživanja u moru stjecati nove vještine u svojoj struci. I vukovarski mališani koji su ostvarili odlične rezultate u sklopu Mjeseca sporta imati će priliku za besplatno ljetovanje kojim ih nagrađuju Sportske igre mladih. 

Ključne riječi

Komentara 5

V1
Vinkazeljka 1115
15:44 26.06.2016.

Hvala organizatorima vrijedne pomoći mladima da uljepšaju školske praznike

LA
Lavica7
18:35 26.06.2016.

Nekad su sla sva djeca...

DU
Deleted user
16:30 26.06.2016.

Ovaj puta im partijski gradonačelnik nije maznul lovu. Tolko o čistom partijskom obrazu "poštenjačina"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije