Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vesna Pusić:

Neće biti referenduma o ćirilici. Dosta je tog terora!

Pusić
Foto: Matija Topolovec/PIXSELL
20.11.2013.
u 12:26

Potpredsjednica Vlade tvrdi da će se raditi na izmjenama Ustava koje će onemogućiti referendume o ljudskim i manjskim pravima, kakav je i onaj o braku 1. prosinca

Potpredsjednica Vlade i čelnica HNS-a Vesna Pusić otkrila je da o referendumu o ćirilici, za koji je u nedjelju počelo prikupljanje potpisa, neće biti.

U intervjuu Novom listu, govoreći o aktualnostima oko Vukovara, istaknula je da će državna vlast najprije izmijeniti Ustav, čime bi se onemogućili referendumi o ljudskim i manjinskim pravima, a kakav je i onaj o braku 1. prosinca.
– Oko toga smo više nego složni. Nadam se da ćemo izmijeniti Ustav u tom smjeru. Najprije se udarilo na LGBT pa će na Srbe pa tko zna koga sljedećega, evo, mi smo žene, možda i nas zahvati – kazala je V. Pusić i dodala: – To je apsolutna destrukcija. I potrebno je jasno reći: ljudi, mi ćemo stati u obranu civilizacijskih dosega hrvatske države! Terora ovakve vrste, uskogrudnosti ovakve vrste, retrogradnosti ovakve vrste je dosta! Ništa od toga! – poručila je potpredsjednica Vlade.

Ključne riječi

Komentara 256

ER
EUGEN ROMMEL 2
12:32 20.11.2013.

ma jel??? ti ćeš zabraniti???

LO
lojtra
12:47 20.11.2013.

"Ministrica" za koju je referendum = TEROR???

KR
krugoval1
12:38 20.11.2013.

Da, dosta je bilo terora raznih pusića!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije