Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jakovina se obratio

Ne zna još gdje su 'otrovne' jabuke, ali to će biti riješeno na 'optimalan način'

tihomir jakovina
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
21.08.2014.
u 15:10

Jakovina ističe kako ne bi trebalo biti nikakve posebne zabrinutosti i opasnosti za same građane

Gdje je nestalo 20 tona ukradenih jabuka poprskanih pesticidima, još nitko ne zna, no ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina kaže kako će se to pokušati riješiti na optimalan način.

– To nije posao samo Ministarstva poljoprivrede. Mi kontroliramo primarnu proizvodnju dok sanitarni inspektori kontroliraju tržište. Radit ćemo zajedno i pokušati to riješiti na optimalan način – rekao je Jakovina za 24sata.

Ističe kako ne bi trebalo biti nikakve posebne zabrinutosti i opasnosti za same građane.

– To nije kontinuirano uzimanje hrane koja je netom tretirana zaštitnim sredstvima, ali je dobro utvrditi gdje se te jabuke nalaze i povući ih s tržišta, ako se nalaze na tržištu – objašnjava.

>>Izvozimo uvozne banane, a jabuke su u hladnjačama

Komentara 15

PK
puši kurac
15:30 21.08.2014.

ma vidi ti te pametne face, baš ulijeva povjerenje!!

IB
ibrinajaruga
15:46 21.08.2014.

može se milanovića za puno toga kritizirati ali mu treba odati priznanje što se potrudio ovog lemura jakovinu skinuti s drveta i postaviti ga za ministra

TA
tamanitelj
15:28 21.08.2014.

Ovaj se razumije u pesticide i ostala sredstva za zaprašivanje ,,vodio je apoteku ,, on ne može naći 3 ovce i njih bi zgubuo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije