Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nestabilno

Kiša ili sunce? Evo kakvo nas vrijeme čeka ovaj tjedan

'20.08.2013., Rijeka - Kisa i pad temperature za desetak stupnjeva. Rijecani pod kisobranima setaju korzom. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL'
21.04.2014.
u 09:28

Prema sadašnjim prognozama i za vikend nas u gotovo cijeloj Hrvatskoj očekuje uglavnom kišovito vrijeme

Nakon pomalo prohladnog Uskrsa, danas nas očekuje promjenljivo i nestabilno vrijeme. Uz povremeno više oblaka ponegdje će biti kiše, te pljuskova s grmljavinom, osobito na Jadranu i u zapadnim predjelima, javlja DHMZ. Najviša dnevna temperatura zraka većinom od 16 do 20 °C.

U utorak će pak biti djelomice sunčano, a osobito će u unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu lokalno biti malo kiše ili pljuska s grmljavinom. Nakon sunčanog utorka u srijedu i četvrtak ponovno nas očekuje oblačnije vrijeme s češćom pojavom kiše i grmljavine. Najviše oborina očekuje se u srijedu poslijepodne i prvi dio četvrtka na sjevernom Jadranu i u unutrašnjosti.

Prema sadašnjim prognozama i za vikend nas u gotovo cijeloj Hrvatskoj očekuje uglavnom kišovito vrijeme.

>> Vakula nije znao da ide uživo: – 'Ajmo ispočetka, la, la, la...

Komentara 6

VA
VašNovinar
13:24 21.04.2014.

Kad ovakvu curu vidim, sunce mi sine odmah.

GR
GRGOO
11:18 21.04.2014.

Koga biga kakvo je vrijeme ako ste uz ljepoticu kao što je ova koja drži kiđšobran?

Avatar Đoni_bravo
Đoni_bravo
12:26 21.04.2014.

stop cenzuri i sloboda mišljenja i govora na ovim ograničenim novinama,stalno nam brišu kometare i nedaju da komentiramo poslje 23 sata ! a kada neko od njih bude sputan onda kažu ovo je Sjeverna Koreja !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije