Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne propustite

Večernji danas daruje hrvatski pravopis, Hrvatski za svaki dan, knjigu koju mora imati svaki učenik, nastavnik i roditelj!

pravi savjetnik
01.02.2017.
u 00:01

HEP, Institut za hrvatski jezik i jezikoslovlje i Večernji list daruju vam jedinstveni priručnik u kojem možete pročitati brojne savjete vrhunskih stručnjaka.

Ne znate kako pravilno napisati poslovnu e-poruku ili poziv na sastanak? Niste sigurni kako napisati molbu ili zapisnik? Želite izbjeći pogreške u pisanju i naučiti pravilni hrvatski jezik?

Ne brinite! Sutra, 1. veljače, samo uz tiskano izdanje Večernjeg lista na dar ćete dobiti pravopisni i jezični savjetnik – Hrvatski za svaki dan.

HEP, Institut za hrvatski jezik i jezikoslovlje i Večernji list daruju vam jedinstveni priručnik u kojem možete pročitati brojne savjete vrhunskih stručnjaka.

Stoga trk na kioske i ne propustite savjetnik koji će vam pomoći riješiti jezične nedoumice. Ovaj jedinstveni priručnik, koji će vam omogućiti da svoju komunikaciju podignete na višu jezičnu razinu, neka bude nezaobilazno štivo u vašem domu!

Komentara 20

Avatar Oasis
Oasis
20:47 31.01.2017.

Unatoč i uprkos "Sajetniku" oduprijet ću se kupovini Večernjaka. Izvinite i oprostite.

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
21:46 31.01.2017.

lijepa gesta od komšija

BA
bakulušić
21:16 31.01.2017.

U Hrvatskoj je na snazi ona "čuvena" - može i ovako i onako! Tako da nitko ne može pogriješiti niti tko greške broji. Može kako hoćeš samo ne diraj Tita i Partiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije