Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEKI SU SE PREPOZNALI

Stomatologinji dojadilo pa je na vrata ordinacije pacijentima ostavila upozorenje

stomatološka ordinacija
Foto: Marko Prpic/PIXSELL/Ilustracija
1/4
26.07.2016.
u 09:57

Ona kaže kako je bila prisiljena staviti takvu obavijest kako bi određen broj pacijenata upozorila na nužnost održavanja osobne higijene

Na vratima stomatološke ordinacije u osječkom Domu zdravlja Retfala pojavilo se upozorenje koje je mnoge nasmijalo dok je neke navelo da se zapitaju o svojim navikama.

– Zbog učestalog dolaska pacijenata koji ne održavaju osobnu higijenu, mole se svi pacijenti da na naručeni termin u ordinaciju dođu čisti, okupani, ugodnog mirisa i opranih zuba. Pacijenti koji ne ispoštuju navedeno, neće biti primljeni, nego će dobiti novi termin!!! – stoji na vratima stomatološke ordinacije dr. dent. med. Maje Šušnjare, javlja Glas Slavonije.

Ona kaže kako je bila prisiljena staviti takvu obavijest kako bi određen broj pacijenata upozorila na nužnost održavanja osobne higijene. Kaže kako je to napravila zbog "desetak pacijenata koji ne samo da ne održavaju higijenu zuba nego općenito ne drže do osnovne higijene tijela".

– Jednoj sam pacijentici otvoreno rekla kako ću joj, ne bude li se sljedeći put otuširala i oprala zube, zakazati novi termin i ponovno inzistirati na istome – kazala je Šušnjara i dodala kako se znalo događati da i u najhladnijim mjesecima ponekad otvaraju prozore kako bi došli do zraka.

Čini joj se kako je utjecala i na mnoge druge pacijente koji dolaze puno uredniji nego inače. Neki su se prepoznali, a oni na koje se ovo ne odnosi kazali su kako im je to bilo duhovito i simpatično.

>> Dijelite grickalice s kolegama u uredu? Zbog ovog ćete razmisliti

Komentara 44

Avatar MarkoNBB
MarkoNBB
11:17 26.07.2016.

Puna podrša liječnici!

TM
trade_mark
11:25 26.07.2016.

možda se nekome ovo čini drastično ili čak bezobrazno... ali što onda reći za ljude koji se ne peru I smrde? oni nisu bezobrazni? ja mislim da jesu, jer nebrigom za sebe pokazuju koliko su neobazrivi prema svima oko sebe. žalosno je da zubarka takve stvari mora pisati, ali neki ljudi očito u djetinjstvu nisu naučili red. pa nek se nauče redu sada kao odrasli ljudi. podrška zubarki.

Avatar Herceg_Bosna
Herceg_Bosna
11:33 26.07.2016.

To je odraz nepoštovanja prema zubarki, ali i prema svima ostalima koje susreću. Rijeki su oni koji danas ne mogu održavati makar neke osnove higijene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije