Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čačić ušao u Petrinju

Narodnjaci-reformisti osnovali Gradsku organizaciju

Reformisti
Foto: Antun Petračić
1/3
20.11.2014.
u 00:05

U dugačkom obraćanju rekao je da stanje u Hrvatskoj nije dobro, a nevaljalo nije od sada i samo od ove vlasti.

Gradska organizacija Narodne strane-reformista večeras je utemeljena za Grad Petrinju, a osnivačkoj skupštini nazočio je njihov predsjednik Radimir Čačić.

dugačkom obraćanju rekao je da stanje u Hrvatskoj nije dobro, a nevaljalo nije od sada i samo od ove vlasti. Za krizu je jednako optužio SDP s koalicijom i HDZ koji očekuje pobjedu, što će biti kao ona narodna „Sjašio Murta da uzjaše Kurta“. – Vlada podilazi građanima, loša je, neodgovorna i nesposobna, nema rezultata, to je društvo koje hoće samo ostati na vlasti- oštro je istupio R. Čačić

Smatra da će reformisti postati parlamentarna stranka, sigurnu pobjedu ostvariti u Varaždinu, a još 3 do 5 zastupnika dobiti po Hrvatskoj, među kojima očekuju i u Sisačko moslavačkoj županiji. Za sada su gradske organizacije NS-R osnovane u Sisku i Glini, nakon Petrinje slijede Kutina i Novska, a krajem mjeseca održat će se njihova županijska konvencija. Povjerenik za SMŽ je Željko Marjanović, ravnatelj Županijske uprave za ceste. U Petrinji su večeras za predsjednika i dopredsjednika izabrani bivši HNS-ovci, umirovljenik Mijo Lovreković i ugostitelj Zdravko Ljubešić, te za još jednog dopredsjednika isključen iz SDP-a Milan Janjanin, vlasnik poljoprivrednog obrta u selu Gornja Bačuga. Osnivanju NS-R nazočili su i gosti iz HSP, vladajuće koalicije Petrinje SDP, HSU i HNS, u ime koje je pozdravio gradonačelnik Darinko Dumbović (HNS).

>> Čačić kritizira Vladu: Nemaju sposobnosti i snage za realizaciju ideja

Komentara 10

Avatar dinarskivuk37
dinarskivuk37
05:28 20.11.2014.

Oslobodi nas boze: narodnjaka, balkanaca, jugoslavena, petokolonasa. Kukurikovaca josipovica. nisam siguran dali ima jos netko koji zeli upropastiti Hrvatsku. oh jest folk glazba, I sevdah.

19
1995josip
09:07 20.11.2014.

Ima tu direktor ŽUC SM županije , drug Marjanović , kojeg je Mrcelica postavila zbog odanosti za direktora ŽUC-a ! Pa drug Tadić , Ljubičić , sve krema . Ima tu i bivših milicajaca , još im fali Petrinjski petljarjar za kojeg govore njegovi Bosanci da je bio vojni milicajac u RS Krajini .

KL
klek88
00:26 20.11.2014.

Ratko pa VI sve Vesnine povukli sebi neće biti za nju dobro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije