Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vremenska prognoza

Nakon zahladnjenja dolazi sunce i više temperature

sunce
Goran Jakus/PIXSELL
18.04.2015.
u 22:34

Djelomice ili pretežno sunčano i malo toplije vrijeme nastavit će se, ali će ujutro u početku biti svježe, u unutrašnjosti ponegdje sa slabim mrazom

Nakon što je mnoge danas iznenadilo neugodno i hladno vrijeme, sutra će u većini krajeva prevladavati pretežno sunčano, javlja DHMZ.  U Lici i južnoj Dalmacijiu tijekom noći i ujutro bit će umjereno do znatno oblačno ponegdje s kišom, a zatim slijedi razvedravanje, dok u višem gorju može biti malo snijega. Vjetar povremeno umjeren sjeverni i sjeverozapadni, a na Jadranu umjerena i vrlo jaka bura, poslijepodne i potkraj dana u slabljenju.  Najniža jutarnja temperatura zraka većinom od -1 do 4, a na Jadranu od 5 do 10 °C. Najviša dnevna od 10 do 14, u gorju i malo niža, a na Jadranu od 14 do 19 °C.

Djelomice ili pretežno sunčano i malo toplije vrijeme nastavit će se, ali će ujutro u početku biti svježe, u unutrašnjosti ponegdje sa slabim mrazom. Potkraj ponedjeljka i u noći na utorak ponegdje u kopnenom području može biti malo kiše.

>> Sutra veća mogućnost kiše i lokalnih pljuskova

Komentara 2

DU
Deleted user
22:44 18.04.2015.

ma daj tko bi rekao

DH
dalibor.hren
08:00 19.04.2015.

Poslije kiše dolazi sunce...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije