Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVRIJEME

Nakon vrućine kiša i grmljavina, padao i led veličine lješnjaka

kiša
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/11
29.05.2016.
u 21:13

Vozači na cesti Đurđevac-Bjelovar su u Hampovici zaustavili automobile dok ledena oluja nije prošla

Nakon razdoblja vrućine danas je u dijelovima Hrvatske došlo do pogoršanja vremena.

U Zagrebu, gdje je tijekom prvog dijela dana bilo jako vruće, navečer je pao pljusak, a mogla se čuti i grmljavina. Neki građani koje je kiša uhvatila vani imali su spremne kišobrane, dok su ostali potražili zaklon.

Na području Hampovice u Koprivničko-križevačkoj županiji desetak je minuta padao led veličine lješnjaka, pišu 24 sata. Vozači na cesti Đurđevac-Bjelovar su u Hampovici zaustavili automobile dok ledena oluja nije prošla, a slično su zbog jake kiše učinili i vozači na Istarskom ipsilonu.

Sutra bi, navodi DHMZ, vrijeme trebalo biti promjenjljivo, a u uz povremeno više oblaka, osobito u prvom dijelu dana, mjestimice može pasti malo kiše ili kratkotrajan pljusak. Najniža jutarnja temperatura zraka kretat će se između 12 i 17, na moru od 15 do 20 °C, a najviša dnevna od 22 do 27 °C.

>> Izdano žuto upozorenje: Stižu nam pljuskovi i grmljavina

>> Olujno nevrijeme kakvo mještani ne pamte zahvatilo Istru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije