Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tomislav Karamarko

Tihomir Orešković još ima podršku HDZ-a, a kad je ne bude imao, više neće biti premijer

Tomislav Karamarko
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
29.03.2016.
u 13:51

Očekujem da se predsjednik Vlade posveti ključnim temama zbog kojih je i dobio povjerenje HDZ-a, prije svega gospodarstvu i investicijama, stav je Karamarka

Tomislav Karamarko nakon nekoliko dana šutnje na Facebooku objavio je svoje stajalište o pitanjima koja se odnose na obavještajnu zajednicu nakon što su premijer Tihomir Orešković i predsjednica  Kolinda Grabar-Kitarović dogovorili da će prvi čovjek SOA-e biti Daniel Markić. 

"Moja je želja bila da se oko prijedloga za imenovanje ravnatelja SOA-e postigne dogovor na razini cijele Vlade, što se nije dogodilo, budući da je predsjednik Vlade odlučio sam službeno predložiti svog kandidata.

Predloženi kandidat nije moj izbor, ali nisam dovodio niti ću dovoditi u pitanje formalno pravo predsjednika Vlade da sam predloži svog kandidata.

Imenovanja u sigurnosno-obavještajnom sustavu još je jedno od pitanja o kojem se predugo donosila odluka, a sada, kada je i ono konačno riješeno, očekujem da se predsjednik Vlade posveti ključnim temama zbog kojih je i dobio povjerenje HDZ-a, prije svega gospodarstvu i investicijama.

Kad je u pitanju moje povjerenje u predsjednika Vlade, g. Tihomir Orešković još uvijek ima podršku HDZ-a kao najjače parlamentarne stranke. Kada je ne bude imao, on više neće biti predsjednik Vlade."

 

 

[ PREDSJEDNIK VLADE JOŠ UVIJEK IMA PODRŠKU HDZ-a ] Dobro je poznat moj stav o imenovanjima u sigurnosno-obavještajnom...

Posted by Tomislav Karamarko on Tuesday, March 29, 2016

>>  Grabar-Kitarović i Orešković dogovorili imena čelnih ljudi SOA-e i UVNS-a!

Komentara 241

MM
mali mate56
14:05 29.03.2016.

Tako rade mudri političari ali Tomo sve ima svoje granice.

MM
mali mate56
14:10 29.03.2016.

Time trebaš znati tko te pozvao u Vladu i trebaš i ti poštivati pravila, žuti kartona više nema dljedeci je crveni

ZZ
Zagreb Zagreb
14:06 29.03.2016.

Bravo Karamarko!!!!!!!!!! Svaka cast!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije