Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poručio iz Splita

Nakon Karamarkovog ultimatuma, Petrov poručuje: Most na to nikada neće pristati!

Božo Petrov
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/3
07.05.2016.
u 10:26

Petrov je u Splitu na proslavi zaštitnika Grada Sv. Dujma, a Tomislavu Karamarku je odlučno "uzvratio" porukom: Most na to nikada neće pristati!

Smiješno je da druga strana daje ultimatume. Nisu trebali potpisivati sporazum ako su se mislili tako ponašati, poručio je u Splitu Božo Petrov Tomislavu Karamarku. 

Petrov je u Splitu na proslavi zaštitnika Grada Sv. Dujma, a Tomislavu Karamarku je odlučno "uzvratio" porukom: Most na to nikada neće pristati!

Podsjetimo, Tomislav Karamarko neće više dopustiti eksperimentiranje s policijom i jedino smjene u MUP-u i raščišćavanje sa SDP-ovim kadrovima, koji i dalje rade na čelnim pozicijama u policiji, može “spasiti” Most da i dalje ostane na vlasti u partnerstvu s HDZ-om. Drugim riječima, HDZ je spreman rušiti Vladu ako se u sustavu policije ne uvede red i ako se na čelne pozicije u ravnateljstvo policije i PNUSKOK-a ne dovedu kadrovi za koje će HDZ, a ne samo Most, smatrati da su kompetentni i kvalitetni. Ultimatumi su to kojeTomislav Karamarko, šef HDZ-a i prvi potpredsjednik Vlade, neslužbeno doznajemo iz više izvora, iznio prekjučer na sastanku čelnika HDZ-a i Mosta.

>>Karamarkov ultimatum Mostu: Bez smjena i reda u policiji ova Vlada ne može opstati

Komentara 177

DU
Deleted user
11:15 07.05.2016.

most je očito ucjenjen od UDBAške bande. od prvog dana pričaju o reformama a inzistiraju na mupu (?!) , SDP je privatizirao MUP, SOA i druge službe. TO SE MORA KAZNENO GONITI !!! ili nema nikad mira u ovoj zemlji.

TO
Torcidas
10:53 07.05.2016.

Mi smo za reforme ja sam uo ovjerio kod biljeznika u Metkoviću, reforme i samo rsforme. Božo vrati se u Metković i tamo rksperimentiraj

Avatar marnie
marnie
11:18 07.05.2016.

Ovi Mostovci da nisu jadni, bili bi smiješni, i sada su na 5,07 posto podrške, zar im Karamarko nije lijepo poručio da su izbori početkom listopada, svatko normalan bi znao što treba učiniti, a ne štiti neke SDP-ove prolupane kadrove, a istovremeno se zalagati za reforme. Pa počnite s reformama u MUP-u,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije