Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Renesansni čovjek'

VIDEO Nakon jahanja i oranja ministar Maras se pohvalio novom vještinom

Maras
Foto: Facebook/Gordan Maras
30.08.2015.
u 11:25

Ministar Maras na svom Facebook profilu često objavljuje video uratke pa nas je tako već 'počastio' i fotografijama na kojima jaše konja te pokazao kako barata plugom na natjecanju orača u Daruvaru

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras posjetio je renesansni festival u Koprivnici gdje se okušao u starim sportovima. Na svom Facebook profilu pohvalio se videom i fotografijama u kojima je demonstrirao umijeće gađanja jabuke sjekirom i gađanje lukom i strijelom.

Ministar Maras na svom Facebook profilu često objavljuje video uratke pa nas je tako već 'počastio' i fotografijama na kojima jaše konja te pokazao kako barata plugom na natjecanju orača u Daruvaru.

 

Na Renesansnom festivalu u Koprivnici okušao sam se u više sportova iz tog vremena, među ostalim i u streličarstvu te gađanju jabuke sjekirom. Kako to izgleda možete pogledati u videu ili isprobati osobno još danas na koprivničkim Gradskim bedemima.

Posted by Gordan Maras on Sunday, 30 August 2015

>> Maras na konju! Ministarsku fotelju nakratko zamijenio sedlom

Komentara 23

FA
Fake
11:42 30.08.2015.

Kasnije se i konj nasmijao.

AN
Anamarija10
12:05 30.08.2015.

Uzalud vam trud svirači.....Padate i sa konja i sa ministarskih fotelja.... Jedva čekamo

DU
Deleted user
12:02 30.08.2015.

Jeli to medo u akciji,ne bih se cudio da ovaj “ekstremno desni SDP “u zadnje vrime veliki Hrvati naprave nesto nepromisljeno mozda nacrtaju svastiku na sljedecoj utakmici ili se Vesni omakne i kaze da je Hrvatica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije