Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vremenska prognoza

Kiša i snijeg diljem Hrvatske, zabijelilo se i Sljeme

snijeg
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/21
21.11.2015.
u 11:05

Do kraja dana će na sjevernom Jadranu zapuhati jaka bura s olujnim udarima

Nakon babljeg ljeta i iznadprosječno visokih temperatura u studenom danas se veći dio Hrvatske probudio uz kišu.

Danas će prevladavati oblačno, uz povremenu kišu, mjestimice i obilniju. Tijekom dana u unutrašnjosti će temperatura osjetno padati pa će kiša postupno prelaziti u snijeg. U unutrašnjosti će zapuhati umjereni sjeverac, a na Jadranu će puhati umjeren i jak jugozapadnjak i jugo. Do kraja dana će na sjevernom Jadranu zapuhati jaka bura s olujnim udarima. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 10 do 15, a na Jadranu od 12 do 17°C. Jutarnje temperature bit će i najviše jer se od sredine dana posvuda očekuje osjetno zahlađenje i pad temperature, javlja vrijeme.net.

U nedjelju prijepodne posvuda pretežno oblačno, još uz mjestimičnu kišu. U gorju unutrašnjosti moguća je susnježica i snijeg, a oborina na granici kiše i snijega moguća je ponegdje i u nizinama. Od sredine dana oborine sve rjeđe, a djelomično će se i razvedriti. U unutrašnjosti će puhati slab i umjeren sjeverac, na sjevernom Jadranu umjerena i jaka bura, a u Dalmaciji umjeren i jak zapadnjak i jugozapadnjak. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od -2 do 3, a na Jadranu od 6 do 8 na sjevernom i srednjem te do 14 °C na južnom djelu i otocima. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 5 do 10, a na Jadranu od 10 do 15°C.

>> Stižu niže temperature! Evo kakvo nas vrijeme očekuje ovog vikenda

Komentara 1

LA
Lavica7
13:40 21.11.2015.

Padaj, padaj snjezicu po dolu i brijegicu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije