Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvorili vrata

Najveći bazen s valovima u Hrvatskoj izgrađen u Bizovcu

bizovac
Davor Javorović/Pixsell
05.08.2015.
u 09:47

Tek na sedmoj javnoj dražbi, posrnule Bizovačke toplice prodane su lani u lipnju tvrtki Jake Andabaka, vlasnika Koncerna Sunce, fokusiranog na kontinentalni turizam

Dan pobjede građani se mogu rashladiti u najvećem bazenu s valovima u Hrvatskoj. Svoja vrata novi bazen u Bizovačkim toplicama otvara upravo danas. Prostire se na 2000 "kvadrata".

- Usto, posjetitelje očekuje i deset bazena sa slatkom i termalnom vodom, vodeni tobogan, preko 500 ležaljki za sunčanje - priopćili su iz Bizovačkih toplica. 

Tek na sedmoj javnoj dražbi, posrnule Bizovačke toplice prodane su lani u lipnju tvrtki Jake Andabaka, vlasnika Koncerna Sunce, fokusiranog na kontinentalni turizam. Novi vlasnik započeo je temeljitu rekonstrukciju, a zaposlit će oko 60 novih djelatnika.

>> U Bizovačke toplice do lipnja iduće godine uložit će se 45 milijuna kuna

Komentara 2

IV
Ivanveliki
10:27 05.08.2015.

nisu stale, prevelik je ;)

Avatar New_Fukasaky
New_Fukasaky
10:09 05.08.2015.

A fotografije bazena?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije