Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reagirali

Ministarstvo branitelja demantira navode o ministru Miji Crnoji, on najavio tužbe

Mijo Crnoja
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
26.01.2016.
u 15:39

"Ministar hrvatskih branitelja zatražit će kaznenu i materijalnu odgovornost protiv svih nakladnika i novinara koji su sudjelovali u skandaloznoj i sramotnoj harangi", stoji u priopćenju Ministarstva branitelja

Iz kabineta ministra branitelja Mije Crnoje u priopćenju su "najodlučnije demantirali sve što je proteklih dana izgovoreno u medijskom prostoru glede ministrovog stambenog pitanja, navodnog nasilničkog ponašanja te nepoštivanja pravne države". 

Priopćenje Ministarstva branitelja prenosimo u cijelosti:

"U povodu niza medijskih napada posljednjih dana vezanih uz novog ministra hrvatskih branitelja, ovim putem se odlučno opovrgavaju medijski navodi koji su doveli u pitanje poštenje, osobni integritet i čast ministra. Sve što je proteklih dana izgovoreno u medijskom prostoru glede ministrovog stambenog pitanja, navodnog nasilničkog ponašanja te nepoštivanje pravne države, ovim putem najodlučnije demantiramo.

U tom kontekstu ovlašteni smo priopćiti javnosti da će ministar hrvatskih branitelja zatražiti kaznenu i materijalnu odgovornost protiv svih nakladnika i novinara koji su sudjelovali u skandaloznoj i sramotnoj harangi. Cijela ta kampanja zapravo je usmjerena na razbijanje suradnje Mosta i Domoljubne koalicije te u konačnici rušenju nove Vlade Republike Hrvatske", stoji u priopćenju Ministarstva branitelja.

>>Most od HDZ-a traži bezuvjetnu smjenu ministra branitelja Mije Crnoje

>>Tomislav Karamarko: Ako se dokaže da je istina ono što se piše o Miji Crnoji, bit će sankcija

>>Petrov o optužbama: Mislim da bi to prije svega trebalo zabrinuti gospodina Crnoju

Komentara 136

DU
Deleted user
15:48 26.01.2016.

Jugoslavija je pocivala na lazima pocev od povijesti,koju su prenijeli u Hrvatsku.Komunistima je laz vrlina,koja ih pokrece i u koju vjeruju.

BO
borju
15:46 26.01.2016.

Možda je sve medijska hajka, ali trenutno je Crnoja uteg novoj vladi i treba odstupiti pa nek tuži, ako je u pravu zaradit će puno love zbog medijskih kleveta.

ML
Mladen63
15:44 26.01.2016.

I ne kužim što Ministarstvo branitelja ima sa tom pričom, zašto se Ministarstvo očituje i prijeti. Dakle, zanimljivo vrijeme nas čeka, čim nešto kažeš odmah imaš Ministarstvo na vratu. Auuu...kako će to biti sada zanimljivo, baš me kako se to poklapa sa demonstracijom kojom su podržali Z1 (slobodu govora)...nekako mi to baš ne ide zajedno...:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije