Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obijesni maturanti

Naišli na autobus s ključem u bravi pa se vozikali

promet split
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
02.05.2014.
u 22:47

Prometov autobus otuđen je s trogirskog kolodvora, a protiv dvojice kolovođa policija je podnijela kaznenu prijavu

Kaznenu prijavu zbog neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari policija je podnijela protiv 20-godišnjaka i 19-godišnjaka koji su 26. travnja s trogirskog autobusnog kolodvora odvezli autobus. Iskoristili su nepažnju vozača koji je rano ujutro ostavio ključeve u kontakt-bravi i udaljio se od autobusa, priopćila je policija. Neslužbeno, riječ je o neslanoj šali trogirskih maturanata koji su te noći imali maturalnu zabavu u hotelu Medena.

– Ugledali smo upaljen autobus bez vozača. Htjeli smo se malo provozati i ukrcali se. Zafrkavali smo se, tri smo puta prošli kraj policijske postaje, trubili im i mahali, a oni ništa – ispričao nam je jedan od sudionika “zabave”. Onda su odlučili odvesti kući kolege koji stanuju izvan grada. Oni koji su ostali zadnji otišli su potom na kavu u kafić u Ulici Franje Tuđmana, gdje su i parkirali autobus. A onda je došla policija. Popisala ih, pokrenula istragu i kazneno prijavila dvojicu kolovođa. Autobus je neoštećen vraćen vlasniku, poduzeću Promet.

>>'Posudio' automobil kako bi otišao na rođendan jer je padala kiša

Komentara 2

Avatar adko49
adko49
09:46 03.05.2014.

Pa ja nebi kaznio decke vec onog mangupa sofera koji je ostavio kljucevi u autobusu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije