Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opasan otpad

Nađene još dvije odbačene bačve u Karlovačkoj županiji

bačve
ilustracija
03.06.2015.
u 10:28

Kako je Vuljanić u pritvoru već skoro mjesec dana, pitanje je je li desetak bačava, koje su nađene odbačene nakon njegovog pritvaranja, odbačene još dok je bio na slobodi ili ima pomagača koji njegov posao odrađuje do kraja.

U naselju Griči u općina Ribnik, jučer su pronađene još dvije bačve, i to na njivi 400 do 500 metara udaljenoj od glavne ceste, poručili su iz Državnog ureda za zaštitu i spašavanje.

Vatrogasci su angažirani da bačve sa sumnjivim sadržajem, uzmu sa njive i odvezu u CIAK u Vojniću, jedinoj tvrtki koja je nadležna da zbrinjava opasan otpad. Policija radi očevid. Bačve koje svakih nekoliko dana 'iskoče' na drugoj lokaciji po Karlovačkoj županiji, dio su 'paketa' od 88 bačava koje je Karlovčanin Mijo Vuljanić preuzeo od tvrtke Ecooperativa iz Matulja kako bi ih 'zbrinuo' u svojoj županiji, uglavnom na način da ih odlaže po šumama po županiji.

Kako je Vuljanić u pritvoru već skoro mjesec dana, pitanje je je li desetak bačava, koje su nađene odbačene nakon njegovog pritvaranja, odbačene još dok je bio na slobodi ili ima pomagača koji njegov posao odrađuje do kraja. Naime, iako je policija utvrdila kako je preuzeto 88 bačava, do danas ih je nađeno 70-ak.

>> Županijsko državno odvjetništvo: Opasan otpad došao iz Matulja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije