Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tomislav Ančić

Načelnik Orebića postao član HSLS-a

Darinko Kosor
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
06.02.2016.
u 13:45

U Orebiću će se 27. veljače održati izborno-osnivačka skupština HSLS-a

Dosad nezavisni načelnik Općine Orebić Tomislav Ančić postao je član HSLS-a, priopćili su iz te stranke.  

- Nadam se da ćemo zajednički ostvariti još bolje rezultate na dobrobit općine i mještana Orebića, Dubrovačko – neretvanske županije i Hrvatske u cjelini - rekao je Ančić u priopćenju.  

U Orebiću će se 27. veljače održati izborno-osnivačka skupština HSLS-a, na kojoj će gosti biti predsjednik stranke Darinko Kosor i najmlađi predsjednik jednog saborskog kluba u ovom sazivu, saborski zastupnik HSLS-a Dario Hrebak. Kosor je Ančiću zaželio uspješan i plodonosan rad na čelu Orebića.  

- Trenutačno u Hrvatskoj postoje izgrađene dvije političke opcije: HDZ i SDP, koje uvijek na izborima bez obzira na političku popularnost, dobivaju svojih 30 posto. U Hrvatskoj nema izgrađen politički centar, zato se svake izbore pojavljuju neke nove liste poput Laburista ili MOST-a. Treba izgraditi ozbiljan politički, liberalni centar koji će biti trajan na političkoj sceni s 10 do 15 posto potpore u biračkom tijelu, te očekujemo da će to upravo HSLS napraviti - rekao je Kosor u priopćenju.  

Tomislav Ančić je iz Orebića, rođen 10. travnja 1964. u Dubrovniku, sudionik je Domovinskog rata, a bio je član Županijske skupštine Dubrovačko - Neretvanske županije 2001. godine.

>> U Gradskoj skupštini počinjem raditi volonterski

>> Josip Budimir: Ne vjerujem da će uopće biti druge ture ministara

Komentara 5

AM
ameris
14:22 06.02.2016.

Puno toga mi na pameti kad se sjetih poštovanog Dražena Budiše..no ne mogu ništa staviti na papir.Želim mu puno zdravlja.

DU
Deleted user
14:04 06.02.2016.

Pametan potez!

DU
Deleted user
14:40 06.02.2016.

Kosor je mislio da će prije dobiti Bingo nego novog člana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije