Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Punta Križa

Na svingerskoj plaži samo najhrabriji, zabrana i idućeg ljeta

Swingerska plaža u Rovinju
Sasa Miljevic/Vecernji list
13.09.2013.
u 18:48

Od uvedene zabrane broj se svingera smanjio te se od nekadašnjih grupa pojavljuju tek pojedinačni parovi

Nakon što su na poznatu svingersku plažu Punta Križa pokraj Rovinja ovo ljeto postavljeni zaštitari ploče upozorenja, iz Grada Rovinja i njegove Turističke zajednice najavljuju da se akcija protiv javnog seksa na toj plaži nastavlja i iduće godine.

Od uvedene zabrane broj svingera se smanjio te se od nekadašnjih grupa pojavljuju tek pojedinačni parovi, piše Glas Istre. Angažirana zaštitarska tvrtka obilazit će plažu do kraja listopada, a zaštitari su do sada upozoravali kupače na neprimjereno ponašanje. Nekoliko puta u pomoć su morali pozvati policiju, piše Glas Istre.

>> Rovinjski gradonačelnik: Bit ćemo ustrajni u micanju svingera

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije