Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Energetska obnova

Na školama uređuju krovove, fasade...

Foto: Suzana Lepan Štefančić
1/8
26.07.2016.
u 16:50

Inače, Virovitičko-podravska županija prijavila Fondu za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost projekte za osnovne i srednje škole "teške" ukupno 14,4 milijuna kuna, prošlo je njih 17

S novim krovištem đake će u rujnu dočekati OŠ Suhopolje nedaleko Virovitice. Rekonstrukcija je završena, a stajala 1,5 milijun kuna.

Uređeni su, nadalje, i fasada, strop te stolarija na zgradi OŠ Vladimira Nazora u Novoj Bukovici, za pola milijuna kuna.  Riječ je sve o radovima u sklopu projekta energetske obnove.

Inače, Virovitičko-podravska županija prijavila Fondu za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost projekte za osnovne i srednje škole "teške" ukupno 14,4 milijuna kuna, prošlo je njih 17.

Skele su, tako, postavljene i na OŠ Augista Cesarca u Špišić Bukovici, izgrađenoj davne 1909., kako bi se poboljšala toplinska zaštita fasade te smanjili trošak energije i štetne emisije CO2.

>> Zašto odlični učenici 'ispadaju' iz srednjih škola poput MIOC-a umjesto da osnujemo novi

Komentara 1

SA
sasavt
19:37 26.07.2016.

i još dopišite da posao uvijek dobije jedna te ista firma i da tu pošten čovjek nema šta tražit !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije