Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
„Iz ljubavi prema Hrvatskoj“

Na ljetovanju s Kauflandom

Kaufland
Foto: PR FOTO
1/14
01.09.2015.
u 10:11

Već poznat po humanitarnom angažmanu i socijalnoj osjetljivosti, Kaufland je i ove godine pomogao onima kojima je pomoć najpotrebnija – djeci. U želji da im pruži ono što si ne mogu sami priuštiti, Kaufland je djeci iz Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci omogućio besplatno ljetovanje u Trogiru – i to tijekom cijelog kolovoza. Pruživši im priliku da uživaju u morskim radostima, Kaufland je razveselio brojne mališane, koji su ljetovanje dočekali s nestrpljenjem i veseljem.

Za više od 90 djece, njihovu pratnju i djelatnike SOS Dječjeg sela Hrvatska organiziran je i besplatan prijevoz, a kako bi i mali i veliki bezbrižno uživali na ljetovanju, Kaufland je SOS Dječjem selu Hrvatska donirao i bonove za kupovinu u vrijednosti od nekoliko tisuća kuna.

Vrijednost cijele donacije je preko 150 000 kuna, no ono što je najvažnije su dječji osmjesi i njihova radosna lica! Djelatnike Kauflanda dirnula je radost, ali i zahvalnost djece.

No to nije sve: u sklopu humanitarne akcije „Iz ljubavi prema Hrvatskoj“, za svaku zaprimljenu fotografiju Kaufland donira pet kuna, a od ukupno prikupljenog iznosa dio sredstava dobit će upravo SOS Dječje selo Hrvatska. Osim toga, djelatnicima SOS Dječjeg sela Hrvatska omogućeno je organiziranje humanitarnih akcija prikupljanja pomoći u poslovnicama Kauflanda.

Svi djelatnici Kauflanda Hrvatska iznimno su sretni što mogu pomoći drugima te im time dati do znanja da uvijek mogu računati na njih...

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije